Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszerrel itthon hagyhatom...

Tápszerrel itthon hagyhatom babámat?

Figyelt kérdés

4 hetes.

Muszáj néhány órára kimozdulnom itthonról.

Szopis baba. Nem használtam egy gyermekemnél sem tápszert.

Csak azonnali fogyasztásra lehet készíteni vagy előkészítem induláskor és hűtőbe teszem... a hűtőből kivéve, felmelegítve adja a férjem, ha szükség lesz rá.

Nem igazán tudok fejni, mert épp, hogy elég a megszokott időkben (kb. 3 óránként).

2011. márc. 27. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet hűtőben hagyni pár órára, de én inkább úgy szoktam hogy a megfelelő mennyiségű kimért vizet teszem hűtőbe, azt mikrózom amikor kell, és frissen öntöm bele a port. De én babám már tápszeres, amíg szopizott, eszem ágában nem lett volna tápszert adni neki cumisüvegből csak akkor, ha muszáj egyedül hagynom (mármint valaki másra) pár órára. Vagy akkor az is megoldás, ha szoptatás után egyből indulsz, és hazaérsz mire megéhezik (ez attól függ hova akarsz/kell menned)

Én nem tartom a tápszert az ördög találmányának, de tény hogy ha egy baba még ennyire kicsi, és szopizik csak, akkor a tápszer az egyik legrosszabb megoldás amit tehetsz, tehát ha pusztán szórakozás kedvéért mennél el és nem azért mert kell, érdemes kétszer is meggondolni.

2011. márc. 27. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy elfogadja a tápszert? Mielőtt elmennél otthonról előbb próbáld ki.
2011. márc. 27. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elkészítheted előre, és a férjed csak megmelegíti. Egy napot eláll a hűtőben elkészítve.
2011. márc. 27. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megkóstolta a tápszert, nem biztos, hogy újra elfogadja a cicit.
2011. márc. 27. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Orvoshoz kell mennem, ahol lehet, hogy kisműtét lesz az aranyerem miatt.

Nincs tapasztalatom, nem kisérleteztem ki, hogy a babám elfogadná-e, nem is vagyok híve, de nem tudok időt tervezni, hogy a sebészre mennyit kell várni és mikor érek haza.

Megpróbálok gyűjteni anyatejet, de ha lefejek, akkor normál etetésnél lesz kevés tartok tőle, mert nagy a babám egyenesen arányosan az étkével, nekem viszont kicsik a melleim, a tej meg épphogy elég, mire újratermelődik. Úgy érzem.

2011. márc. 27. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:

megcsinálhatod előre, 24 óráig eláll hűtőben.

nekem nem volt elég tejem mégse fogadta el babám a tápszert... készülj egy pohár cukros forralt vízzel is, ha nem fogadja el a tápszert, azzal azért kihúzza még 1-2 óráig és persze ha tudsz azért fejjél akár csak pár cseppet is. (amúgy a tejtermelésednek is jó mert kereslet-kínálat miatt ha pluszba fejsz is, annyit fog termelni a szervezeted :))

2011. márc. 27. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, nagyon szépen köszönöm!
2011. márc. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!