Kedvenc fiú és lányneved leírod? Csak 1-1 lehet!
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 17:00
62/76 anonim válasza:
Koppány és Zselyke! Koppányom már van ;)
64/76 anonim válasza:
Levente(11 hós fiam)
Csenge(ha egyszer lesz egy lányom)
66/76 anonim válasza:
Még nincs gyermekem, és amikor megláttam a kérdést, nem voltam benne biztos, hogy le merjem-e írni azt a fiúnevet, ami már elég régóta a kedvencem...?! Aztán - miután megláttam, hogy másnak is tetszik ez a név - úgy döntöttem, hogy nem szégyellem, és leírom: Iván. (Már többször kaptam érte lehurrogást, mert sok embernek előítélete van a névvel szemben...) :-)
Lánynevek közül sok van ami tetszik, ezért is nehéz választani... Azt írom le, ami a legeslegjobban tetszik. Ez pedig a: Rozália, ami akkor tetszett meg, amikor megismertem a világ legtündéribb Rozi babáját... :-)
67/76 anonim válasza:
Olivér-Olibaba a kisfiam:)
Lánynév:Sztella
68/76 anonim válasza:
Zsófia a lányom és Szabolcs,ha lesz fiam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!