Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáitok játszanak a koruknak...

Babáitok játszanak a koruknak megfelelő fejlesztő játékokkal? Vagy nálatok is a TV, mobiltelefon, zoknik, és minden egyéb a nyerő?

Figyelt kérdés
Van fából készült formagyűjteménye, amit bele tudna pakolni a fadobozba, poharai, amiket egymásba kéne pakolnia, de nem érdeklik különösképpen...9 hós anyukája
2011. márc. 27. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mostohafiam most 6 éves, de a legjobb játék apa szerszáma, bármelyik is az, ő reszel, fűrészel vele. Amikor 4 éves volt vettünk neki színes krétákat, amivel az aszfaltra lehet rajzolni, ő lereszelte, amikor esett az eső mindenhol színes volt a víz... Ha hangot ad ki, akkor az anyja kidobta, mert őt idegesíti, így javarészt nálunk játszik velük MAX 10 percig, mert apa szerszáma, sokkkkkkkkkal jobbbbbbbb.
2011. márc. 29. 15:44
 12/15 Palakovics Mária válasza:
100%
sajnos én is igy vagyok, másfél éves a fiam a hintán kivül szinte semmilyen játék nem köti le még a motorja sem azon kivül minden elektromos kütyü és konyhai eszköz jöhet.
2011. márc. 29. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Karácsony előtt az auchanban voltunk, akkor pakolták ki a játékokat. A fiam választott valami markolót, mint egy kincs, úgy fogta. Aztán végre vettem magamnak egy habverőt. Tipp, hogy mit kellett a pénztárnál kicsavarni a kezéből, nagy sírás közben? Igen, a habverőt. Amit előszeretettel "használ" azóta is.

Fantasztikus játék az 1méter coax kábel is:)

2011. márc. 29. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor reggel jött a postás,hozta a játékokat,amiket a vateráról vettem,egy Vtech interaktív fát és egy Tomy ugatós húzós kiskutyát,durván 6000 ft volt a kettő.Ezzel egy időben amíg zuhanyoztam kimostam nekik tusfürdős,samponos,piperés, miegymás flakonokat és mindent odaadtam nekik egyszerre.Nem fogod kitalálni,melyik nyűgözte le őket;-)
2011. márc. 29. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, fiam is 9 hós, a zokni a nagy kedvenc, azt nagyon imádja. Mobiltelefon, tejes flakon, konyhában szűrő, tölcsér, cd tok, ezek mennek. A játékos polcát max lerámolja, de azokkal ritkán játszik. A labdát szereti még gurigatni, szoktuk egymásnak, vagy elgurítja és 4kézláb sietünk érte kié lesz.
2011. márc. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!