Mit tegyek a 1,5 éves babám 3 napja megy a hasa . és
ráadásul elfogyott a pelusunk . Minden honapban ki van
számolva . Sajnos pénzem venni nincs másikat a
következő gyedemig?
2011. márc. 27. 10:18
egyszer én is jártam így, aztán találtam egy csajt aki olcsó pelusokat árul. Nem igazán szeretem, bár olcsó, de kétszer annyi kell, szóval ugyanott vagyok anyagilag. De akkor kihúzott a sz@rból, hisz tudtam tőle venni 15 db-ot, amennyi kellett a gyesig.
Viszont azóta spájzolok. Most pl volt a tescoban happy pelus 3200 ért adtak két csomagot. hát nagyon megéri. Volt itthon pelenka, de mostmár olcsón lesz egy jó darabig. Én így szoktam , sokkal olcsóbban megúszom. Lesni kell az akciókat.
Keress valakit a szuperinfóbol aki darabra is árul, szerintem már mindenhol vannak.
2011. márc. 27. 10:35
valahogy nem igaz hogy nem tudsz szerezni pár pelenkát?Ha megy a hasa most muszály megoldani,mert különben meg arra fogsz rákölteni 20 szor annyit hogy rendbehozd a popóját krémekkel.Textil pelusotok nincs otthon?Nincs senkid aki adhatna párszáz forintot?Egyábként nem tudom nálatok hogy van de a német dm-ekben van pelenkázó is,és cucc is hozzá,pelus,popsitörlő,krém.Ahol ti laktok nincs ilyen dm,vagy benzinkut ahol a pelenkázóban van pelus is?Hol laktok?
2011. márc. 27. 10:47
Utolsó! ilyet én még itthon nem láttam:) Sőt a korházba is úgy kellett vinni...
2011. márc. 27. 10:59
Komolyan,én is meglepődtem,pedig egy nem is nagy város mellett lévő dm volt.Mindenféle méretben volt kitéve pelenka,meg minden mi kell.És nem kérdezte meg senki vettél e valamit,pelenkáztál,és kész.Benzinkutakon detto.
2011. márc. 27. 11:05
interneten keress olyat, aki eladja a megmaradt pelusait, ha találsz olyat akinek csak pár db maradt, annyit hátha meg tudsz venni...
Tök jó lehet ez a dm-s pelusozó...
2011. márc. 27. 11:32
7/17 A kérdező kommentje:
hát jo lehet nagyon a dm es benzinkutas pelus....de én kb egy faluban lakom esélyem nincs ilyesmire .sajna kölcsön sem nagyon adnak akiktől kérhetnék nekik is alig an akik meg gazdagabbak nem állan szóba sem ... megpróbálom még délután az egyik csajt ..de mitől mehet a hasa?
8/17 A kérdező kommentje:
ugy néz ki most jött 1 vevő az egyik eladó holminkra szurkoljatok hogy vegye meg..
szorítok!!!
Amúgy textilpelusotok nincs?
2011. márc. 27. 11:56
10/17 A kérdező kommentje:
eladtuk megmenekültünk csak az a kérdés mitől megy ennyire a hasa?? nagyon megy kb óránként..
Kapcsolódó kérdések: