Anyukák! Mikor kezdtétek el először a babátok szájápolását? Hogyan csináltátok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 21:26
1/6 anonim válasza:
amikor kijött az első foga. bedugtam neki a szájába a fogkefét és picit megsuvickoltam aztán odaadtam neki, hogy rágcsálja :)
2/6 anonim válasza:
Mam szájápoló készlettel kezdtük,ebben van egy puha kesztyű és egy kétvégű gumi fogkefe-inymasszirozó. Az inymasszirozóval kb 6 hósan próbálkoztunk,majd mikor kijött az első foga a kendővel és a fogkefével dörzsölgettem. De inkább ő rágcsálta. Nekünk nem jött be az újjra húzható fogkefe vagy a gézlap,nem engedte,hogy a szájába nyúljak. A gumis fogkefét szivesen rágcsálta.
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam már 6 hónapos volt és 4foga már megvolt, mikor elkezdtük a hozzátáplálást, és akkor vettem a "nene-dent" ujjra húzható fogkefét és fogkrémet. Az esti fürdésnél még a fürdőkádban mosom meg a fogát, és nagyon szereti. sok helyen olvastam, hogy már akkor is kell, mikor még nincs foga, csak akkor gézlappal kell kitörölni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is azért kérdezem, mert ha van foga akkor egyértelmű, de mi van abban a több hónapban mikor még nincsen foga?
Elvileg valamilyen szinten akkor is tisztán kéne tartani a száját, nem?
2011. márc. 26. 21:39
5/6 anonim válasza:
Gézlappal a fogát kell törölni,nem az inyét! Az inyt gumifogkefével lehet masszirozni.
6/6 anonim válasza:
én akkor kezdtem,amikor kijött az első két foga.vettem ujjra húzható nenedent fogkefét fogkrémmel.Amikor nagyon lett,olyan egy éves,vettem sima fogkefét és újra nenedent fogkrémet.azóta is ezt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!