Mecsek babatea helyett véletlenül Laktoherb teát adtam a kisfiamnak. Lehet tőle baja?
Szia!
Nyugi, semmi olyan nincs benne, amit a baba nem kaphat, hiszen az anyatejbe is átmegy.
Amúgy az összetevői: csipkebogyó, ánizs, édeskömény, kömény, citromfű.
Előkeretem a használati útmutatót, a következőt írja:
Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása? Szoptatós anyáknak az anyatejtermelés fokozására. az anya, valamint az anyatejjel táplált csecsemő esetleges emésztési zavarainak csökkentésére.
Amúgy én a kezdet kezdetén pont fordítva cseréltem: a gyerek Mecsek teáját ittam a szopis tea helyett, és mikor már kb 2 litert megittam, akkor tűnt fel...de a hasam legalább nem fájt:))
Mennyi idős a babád?
Mert azért a Laktoherb teában van egy pár gyógynövény...de nem lesz szerintem sem semmi baja a picinek. Max. kipöttyösödik ha érzékeny a szervezete.De olyan növények vannak benne, amit végülis fogyaszthat a baba is.Csipkebogyó, kömény, ánizs..a citromfűvet mondják 4 hós kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!