Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a kisbaba nem a kiságyában alszik, hanem a szülők között a nagyágyon?

Figyelt kérdés

A kislányom 2 hónapos, és néha amikor nagyon sírt (mert hasfájós volt nagyon) odavettük közénk, hogy megnyugodjon. Ez eleinte jó is volt, de már annyira odaszokott, hogy a kiságyában már nem is alszik.

Mi nem bánjuk, csak nem tudom, hogy mennyire jó ez neki. A kiságyában jobb helye lenne, mert ott a matrac is jobb (direkt kókusz matracot vettünk neki) me ott van a zenélős csörgő játéka is, és ott biztonságosabb neki. Szerintetek jobb, ha inkább visszaszokatom a kiságyra? Legalábbis megpróbáljam?

2011. márc. 26. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez rajtatok múlik. Ha neki jó, és titeket sem zavar, akkor maradjon így. De ha valamelyikőtöknek nem jó, akkor inkább még most szoktassátok vissza (arra azért gondoljatok, hogy minden nappal nehezebb lesz).

Én egyszerűen képtelen vagyok aludni, ha valamelyik gyerek az ágyunkban van. Ez van, nincs különösebb pedagógiai oka, hogy nem alszik köztünk, csak ha normális, viszonylag kipihent anyát akarnak maguknak, akkor mindenki alszik a saját ágyában.

2011. márc. 26. 17:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez a ti dolgotok. Bár én ellenzem. Alanya vagyok a dolognak. a"nagy" kiszokott, mert beteg volt. 4 éves, 2 éve kinlódunk hogy külön aludjon. Vettünk szupi ágyat neki, hiába ott fekszik le, visszavándorol. Én átteszem, ujra visszajön. A kicsinél már tudom, véletlen se veszem ki magamhoz. Te tudod, én már máshogy csinálnám. Nem túl kellemes éjszaka jobbról balról kapni a pofonokat meg a rúgásokat. Na meg azért nem a legjobb ugy együtt lenni apukával, hogy tudjuk a kis alvajáró bármikor betoppanhat közénk. szerintem neki se jó mert nem alszik nyugodtan ha külön van.
2011. márc. 26. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:
az én babám 1 hetes korától velunk alszik nekunk így jó.elég rossz alvó van hogy 20 percenként kel úgyhogy emiatt is alszik velunk mivel én se vagyok egy jó alvó.nem félek hogy odaszokik mert tud a kiságyba aludni éjjel is de így kényelmesebb.8 hós
2011. márc. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!