Mi a véleményetek arról, ha a kisbaba nem a kiságyában alszik, hanem a szülők között a nagyágyon?
A kislányom 2 hónapos, és néha amikor nagyon sírt (mert hasfájós volt nagyon) odavettük közénk, hogy megnyugodjon. Ez eleinte jó is volt, de már annyira odaszokott, hogy a kiságyában már nem is alszik.
Mi nem bánjuk, csak nem tudom, hogy mennyire jó ez neki. A kiságyában jobb helye lenne, mert ott a matrac is jobb (direkt kókusz matracot vettünk neki) me ott van a zenélős csörgő játéka is, és ott biztonságosabb neki. Szerintetek jobb, ha inkább visszaszokatom a kiságyra? Legalábbis megpróbáljam?
Szerintem ez rajtatok múlik. Ha neki jó, és titeket sem zavar, akkor maradjon így. De ha valamelyikőtöknek nem jó, akkor inkább még most szoktassátok vissza (arra azért gondoljatok, hogy minden nappal nehezebb lesz).
Én egyszerűen képtelen vagyok aludni, ha valamelyik gyerek az ágyunkban van. Ez van, nincs különösebb pedagógiai oka, hogy nem alszik köztünk, csak ha normális, viszonylag kipihent anyát akarnak maguknak, akkor mindenki alszik a saját ágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!