Szerintetek egy 10 hónapos gyerek képes arra, hogy kimásszon a rácsos kiságyból?
Az én fiam már 10 hónaposan szépen járt debizony ő is kimászott elég sokszor a paplant úgy gyürte h rá állt és már kinnt is volt.Sőt nem volt jól rögzitve a kiszedhető rács az én fiam kiszedte kijött és vissza is rakta majd egyszer meglestem és így jöttünk rá hogy jön ki így 1hónap múlva már a sima leesésgátlós gyerekágyban aludt,mert akkor már mindegy h honnan jön ki és hogy.:)ilyen rafináltak ezek a kis törpikék:)
Ne izgulj egy 68nm-es házban simán hallotad volna a puffanást sírást,és ő sem aludt volna vissza anyuci vigasza nélkül;)
Szerintem képesek rá. Én bármit elhiszek a gyerekekről azóta, hogy a lépcső alján gagyarászva találtam rá 11 hónaposomra, aki még nem tudott járni akkor.
Valószínűleg félre zártam a lépcsőrácsot, és még kiszedtem a mosógépet, egyszer csak eltűnt. Pont a lépcsővel szemben van egyébként a gép. Hátranéztem, láttam hogy nyitva a lépcsőrács, a gyerek meg a lépcsőfordulóban ül. Először is megérintett az infarktus szele, aztán én is rohantam az orvoshoz vele, és ugyanazt mondta, mint neked. Ha leesett volna, mivel itt 8 magasabb fokról van szó, annak nyoma kellene, hogy legyen.
Azért két napig vele aludtam, biztos, ami biztos!
Igen!
A tesóm még nem volt 10 hónapos, mikor a járókában volt...
Anyám hazaért, és mondta neki: "Gyere ide anyához!"
Erre tesóm fogta, és vhogy kibukott a járókából!
Szóval elképzelhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!