Altatási probléma. Már kész idegroncs vagyok. Segítenél?
a legnagyobb hibát követed el ha nem hagyod játszani!
csináld meg a fektetési procedúrát, tedd be a kiságyba és gyere ke. akkor menj vissza ha sír, vigasztald meg és gyere ki. ha játszani akar játsszon, nem büntetésben van hanem meg akarod tanítani elaltatni. azzal, hogy a feje fölött állsz és ideges vagy amiért a macijával dumcsizik, csak rontasz a helyzeten mert megérzi ;)
nyugi :)
Szia, első tényleg a nyugalmad :)
Én is otthagyom őt. Eleinte ő sem nagyon akart elaludni, odaadtam neki a párnámat, plüssöket, peluskendőt felváltva, de egyik sem tetszett neki. Végül az jött be, hogy 2 cumit adtam oda neki, azokkal elbüvőlte magát, cserélgette a szájába, stb, majd elaludt. Most már mindig így alszik el, 2 tiszta cumit adok neki (fogmosás után) és lefektetem, felhúzom neki a zenélőjét (plüss zenélős, zsinórt meghúzom és dallamot játszik). Persze ő is kiszokta dobni a cumit és olyankor kiabál nekem. Visszamegyek, beadom újra a cumit, lefektetem, annyit mondok neki, hogy "tentike van" , kedves, de kicsit szigorúbb hangon és kijövök. 12 hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!