Mit adjak ebédre 7 hónapos babámnak, mert most semmit nem akar elfogadni?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jól evett. Most nem akarja elfogadni azokat, amiket eddig evett. Már tejbegrízt is próbáltam, de rázkódik tőle. Nem tudom mit adhatnék neki...2011. márc. 24. 11:45
1/2 anonim válasza:
Adj neki tápszert vagy szoptasd meg, ha még szopizik! Lehet, hogy jön a foga, érzékeny az ínye és emiatt utasítja el a szilárd ételt. Sok kisbabánál megessik. Nyugi, majd, ha kibújt a foga, visszatér az étvágya is. Addig meg nem fog éhen halni ha nem is eszik szilárd ételt :)
2/2 A kérdező kommentje:
A cicit este, éjjel és esetleg reggel fogadja el. Napközben nehezen tudom rátenni, főleg, ha itthon van a nővére. Most cicin aludt el. Nincs is már sok tejem, hiszen nem szpja túl sokat. 2 foga van lennt,de nem látom, hogy piros lenne neki máshol.
2011. márc. 24. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!