Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülést érdemes venni?

Milyen gyerekülést érdemes venni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már ezerszer megkérdezték, de mi kinéztünk egy ülést (Pierre Cardin PS288), aztán meg elbizonytalanodtunk... Érdemes drágábbat venni, mert azok tényleg biztonságosabbak?

Durván hangzik, de azok tapasztalatát szeretném tudni, akikkel történt már autóbaleset! Elnézést, de igazából ez a lényegük az autósüléseknek :( Ez az igazi teszt :(

Nem szeretnék senkit megbántani,de szerintem ez sok mindenkit érdekel!

2011. márc. 24. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:

mi is épp ezen gondolkodunk. babók keresztmamájával átbeszéltük (2 gyerekes anyuka), és arra jutottunk, hogy egy új, masszív ülés jobbnak tűnik, mint egy használt profi. nekik Römer ülésük van, és ő is meglepődött, hogy amikor levette a huzatát,a merevítő el volt törve több helyen is. pedig nem dobálták, vigyáztak rá. egyszerűen az időtől tönkrement. gyakorlatilag a huzat tartja össze.

mi új, közép kategóriásat fogunk venni.

2011. márc. 24. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:
mi is újat veszünk, csak kérdés, hogy milyet :(
2011. márc. 24. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
mekkora babának? újszülöttnek, 0-18kg?
2011. márc. 24. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem ajánlom ezt, mert - ha jól tudom - ez 9-25 kg-ig van. Ami kevésbé biztonságos, mint egy 9-18-as. Sokan spórolásból vesznek ilyet, de inkább nézzetek egy 9-18-ast.
2011. márc. 24. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kisfiúnk elmúlt 7 hónapos, több, mint 8 kg, és lassan kinövi a hordozót (a fejénél)!

Közben utánaolvasgattam: 0-18 vagy 9-18 kg-at fogunk választani. Önállóan még nem ül, csak kapaszkodva.

Ha kihúzzuk nyárig a hordozóban, akkor már biztosan fog ülni, akkor 9-18-asat választunk!

2011. márc. 25. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

pont ugyanitt tartunk mi9 is, csak 8,5 hónapos, 8 kg, még nem ül. mi kapunk kölcsön egy 0-18kg-os ülést, abban lesz,a míg megtanul ülni, utána ezt tervezzük megvenni:

[link]

2011. márc. 25. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!