Tápszer, tejital vagy tehéntej 12 hónapos babának?
Amíg elfogadja a tápszert szerintem azt add. Persze esetenként adhatsz neki tejet is pl: tejbegrízt, gondolom azzal is főzöl magatoknak is úgyhogy így is úgy is hozzá fog jutni a tejhez.
Én már próbáltam a tejitalt is, a tápszert is, a bolti és a házi tejet is (boltiból is több fajtát) és egyikért sem rajong a fiam. Most úgy tűnik van egy kis változás, de nem akarom elkiabálni. 2. hete, hogy megissza a tejet banános italporral vagy a Nestquicket veszem neki vagy azt a Dr. Otker babán shake port és így megissza. Nem tudom meddig lesz ez így mert már volt egy olyan időszakunk pár hónapja, hogy 1-2 hétig megitta a tejet ugyan ezzel a porral aztán megint nem fogadta el, öklendezett tőle. :S
A tejitalt egyáltalán nem issza és a tápszert sem. Próbáltam már úgy is, hogy elkészítem a tápszert/tejitalt és keverek bele ilyen port, de nem kell neki úgy sem. Szerintem a maga a tápszer íze nem jön be neki. Kipróbáltunk 5-6 féle tápszert, de mind ment a kutyának :S Szóval nálunk marad a tej addig amíg issza. Ha netán ráun megint akkor visszatérünk a kalcium pezsgőtablettára meg a joghurtba belecsempészett tápszerre.
Még annyit, hogy az én fiam se nagy evő, nem válogat mindent megeszik csak éppen annyit, hogy ne haljon éhen. De ahogy észreveszem most a tejtől se nagyon hízik, 2x260 ml-t kap naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!