Amilyet keresek: 3 részes - sportrész, mózes, hordozó, nagy kerekek (3 vagy 4 mindegy) kicsire összecsukható (egy corsába is beférjen) a sportrésze is vízszintesre lefektethető és ne kagylós legyen, lehetőleg jó tágas.
Ja és ne kerüljön 200 ezerbe:) van ilyesmi babakocsija valakinek, mi a márkája?
2011. márc. 23. 21:33
1/5 anonim válasza:
Ugyan ilyet keresnék én is, csak annyi még a kitételem, hogy 4 kereke legyen. Én 80e-től kezdve találtam ilyesmiket, de azok sem voltak az igaziak, a másik meg hogy 80e-et nem adnék egy babakocsiért ha nem muszáj.
2011. márc. 23. 21:38
2/5 A kérdező kommentje:
Én is találtam már egy pár jót 40-50 ezer Ft körül, de a sportrész mindegyiknek kagylós, ami felejtős mert nekem a kislányom 1,5 évesen is babakocsiba aludt, vagy ha jó a sportrész akkor a kerekek picik, itt meg földút is van..
2011. márc. 23. 21:42
3/5 anonim válasza:
Nekunk van egy hasznalt Toma tipusu kocsink, ami 4 nagy felfujhato kerekkel rendelkezik, amik egy mozdulattal le is vehetok. Nem mondom, hogy nagyon kicsire, de jol osszecsukhato. Nekunk Daewoo lanos autonk van, lepcsos hatu, es befert. Ha gondolod irj privit, vannak rola kepek is, mert epp eladni keszulok. Sajat hordozoja nincs, de kulon aztis tudok adni, egy Baby Nest tipusut, Irj, ha erdekel a dolog.
2011. márc. 24. 09:18
4/5 anonim válasza:
szia!
Én a Maxi Cosi Murát ajánlom vagy 3 és 4-kerekű változatban is! nekem az volt én imádtam nem kagylós! Újonnan nem olcsó de ha használtad veszed ugyan olyan jó!
Gyakorlatilag elnyűhetetlen járgány és kicsire csukódik nekem Daewo Matizom csomagtartójába is elfért!
Kocsi kb használtan:50-60000ft
Quinny Dreami mózes is jó hozzá használtan kb:20.000ft
Maxi Cosi Cabriofx hordi megy a vázra: 15000ft kb használtan
ez minőségi és ami fontos később eladható kocsi és tartozékok hidd el érdemes ilyesmire beruházni ha megteheted!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!