5 hós kislányomat ha hasra fektetem vagy magától hasra fordul,1 perc és sírni kezd, míg vissza nem fordítjuk, majd egy másodperc és újra hason és minden kezdődik előről. Akik ezt tapasztaltátok, mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Még nem tud mászni. A játékokat így nem éri el, ill. amit elér, ellöki magától és azért nem éri el - hogy pontosan mi zavarja, nem tudom, de ezeket feltételezem. Mindenesetre nem lehetek egész nap mellette. Hogy oldottátok meg?2009. febr. 24. 11:58
1/4 anonim válasza:
Hagyd hason sírni. Vagy megbékél vele, vagy megtanul hátrafordulni. Ha nem megy, akkor támaszd meg pl. egy összecsavart törülközövel kétoldalt a válla alatt és a csípője mellett, akkor nem tud forogni.
2/4 anonim válasza:
Szia nekünk is ez volt a problémánk!Az elejétől fogva utált hason feküdni és amikor már megtudott fordulni üvöltött!Persze vissza nem fordult!Ne aggódj hamarosan megtanul visszafordulni és akkor már nem lesz gond!Addig is csak a forgatás segít!Nekünk legalábbis!Kitartás nem könnyű, de annál nagyobb lesz az öröm mikor visszafordul!
3/4 anonim válasza:
5 hós fiamnál is ez volt,szerintem elfáradt a nyaka,és azért sirt,mert nem tudta tartani a buksit.Aztán egyre többet volt hason,már szereti,és egyre többet bir igy lenni,jobban tud nézelődni,nem csak a plafont látja.Ma volt az első,hogy megunta a hátazást,hasra gurult,és elaludt teljesen egyedül.Nagy a boldogságom...Légy türelmes,nálunk is ez volt 1-2-3-4 napig,KITARTÁS!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Nálunk már 1-2 hete megy ez. Néha visszafordul magától is játék közben, de amikor sír, akkor "feladja", mintha nem tudna visszafordulni. Akkor már csak napoig tart ez?
Arra is gondoltam, a játékszőnyeg kellékei zavarják, bár néha pont ezekbe támaszkodva forgolászik el-vissza. Mit gondoltok?
2009. febr. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!