Ha anyagilag megtehetnétek, megcsináltatnátok a melleiteket szoptatás után?
Én is nagyon elégedetlen vagyok a sajátjaimmal.
De egy műtéttől óckodnék akkor is,ha anyagilag megtehetném.Főleg az implalntátumtól.Nem bírnám elviselni,hogy idegen anyag legyen bennem,ha nem muszáj.
Találtam itt a neten krémet,ami nagyobbítja,de ezekbe meg nem bízok meg.Azt írja,hogy burjázásra készteti a szöveteket,vagy a tejmirigyeket nem tudom pontosan,ezáltal nő a térfogata a mellnek úgy mint a terhesség alatt,vagy pubertárs korban.De mi van ha évek múlva meg kiderül,hogy mellrákot okoz?Kinek van erre szüksége?Én félek minden felesleges beavatkozástól.Nem is tudom,talán örülni kellene,hogy egészségesek vagyunk,persze nem túl esztétikus látvány a lógó mell.
De nekem mostanában túl sok fiatal ismerősöm halt meg rákban,köztük a legjobb barátnőm,aki itthagyta a 2 kislányát.Én azt hiszem nem kockáztatnék.A férjem így is szeret,én meg megpróbálom elfogadni magam,hogy 3 gyerek után így nézek ki.Amúgy ne a külső szépségért szeressen senki,mert az olyan ember számomra értéktelen.Persze nekem is mint mindenkinek plusz önbizalmat adna ha szépnek érezhetném magam.mindegy,én megpróbálok beletörődni abba ami van.
De még mennyire úgy néznek ki a melleim mint a tehénnek a tőgye , de még hogy megrepedezett a bőröm rajtuk.
De nincs sajnos rávaló pénzem!:(
utolsó vagyok, szülés elött 80B -s mellem volt míg szoptattam 95/b-t használtam, most újra 80-as, de semmi "tartalma" sincs mikor megfogom...Engem őrülten zavar, nem szeretem,mikor férjem hozzáér. Lóganak is(szerintem). Igaz, ismét 80B-s kell, csak senki ne lássa őket a csomagolás nélkül...:S
Szóval én azért rakatnék bele szilikont, hogy formája is helyre álljon, meg azért kicsit nagyobb legyen (de nem óriásit)!
Nem. A lanyom 13 honapos, tervezzuk a masodikat. De utana sem. 8 honapig szoptattam, szules elott 75B most 75A vagyok. Vilag eletembe sportoltam, hetente 4-szer futok. Kifejezettek orulok a kicsi, sportos mellnek, allatira zavarna egy 85G.
Vegigolvastam a korabbi valaszokat, es egy kicsit megdobbentett, hogy szinte mindenki megcsinaltatna..ha nem is a mellet, akkor valami mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!