Hány hósan választotta el magát a babátok?
Most kifejezetten olyan babákra lennék kiváncsi, akiket mindig megkínáltak tejjel (legyen az anyatej vagy tápi).
Kisfiam 7 hós és még mindig ugyanannyit szopizik, pedig már 3x eszik szilárdat is. Nincs ezzel gondom, csak kivi vagyok hogyan is fog ez zajlani!
Köszönöm!
szia, én is kinálgattam a fiamat anno, de nem nagyon kellett neki.Ő ugy akarta, h előszőr cici, utána kicsi gyümölcs v főzelék, de szigorúan csak cici után! Az enyém nem lett jó evő, lehet h túl sokáig kapott cicit, 29 hónaposan én választottam el, nem birtam tovább. Persze a kimaradt tej helyett jobban kezdett enni, de még most sem nagy evő a drágám:)Kicsit ugy érzem én rontottam el a helyzetet.
Minden jót nektek
Szia!
Nekünk 3,5 hosan kellett tápi potlásnak a szopi mellé, majd kb. 4.5 hos korátol egyik naprol a másikra már nem fogadta el a cicit...probálkoztam 1-2 napig de elválasztotta magát...aztán esszük már a szilárdat, és a tápi meg maradt-most hónap végén lesz 7hos a pici lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!