Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája kopasz volt,...

Akinek a babája kopasz volt, vagy csak pár szál haja volt születésekor, mikorra lett dúsabb, és mikorra nőtt meg?

Figyelt kérdés
Nem hosszúra gondolok, csak mikor már kicsit hajas baba lett?
2011. márc. 23. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt, amikor megszületett: [link]

Ilyen most másfél évesen: [link]

Igazából egy éves kora körül kezdett el rendesen sűrűsödni neki, addig eléggé lehetett látni a fejbőrét.

2011. márc. 23. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiamnak is olyasmi a hajtörténet mint az első válaszolóé,csak a kisfiamnak születésekor majdnemhogy semmi haja nem volt.

Most 1 éves és már kezd neki sűrüsödni.

2011. márc. 23. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

de aranyos (: Nagyon szép baba: p

Nekem 3 éves koromig nem volt hajam: D (csak pár szál)

Utána kezdett el dúsulni.7 éves koromra teljesen hosszú/sűrű,vastag lett.Hajasodni 1-2 éves koromban kezdtem.

2011. márc. 23. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is hasonló volt a hejzet mint az első válaszolónál bár még kevesebb is volt a hajacska :)

Most 11 hós de még mindíg alig van haja csak hátul nő neki a tarkójára.Elég mókásan néz ki szegény na de majd csak megnő már :D

2011. márc. 23. 17:11
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Külön köszönöm a linket!

2011. márc. 24. 07:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Gyönyörű kisfiú! Büszke lehetsz rá!
2011. márc. 24. 07:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen köszönöm! :)))
2011. márc. 24. 07:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szép kisfiú:)

Az én kislányomnak detto, mint az első válaszoló.

De már alig várom, hogy megnőjjön akkorára, hogy kis csatocskát tehessek bele, és fésülhessem:)

2011. márc. 25. 08:07
 9/13 kisnita ***** válasza:
Az én fiamnak 3 szál hosszú haja volt a feje tetején úgy nézett ki mint a fecsegő tipegőkből az a pelenkás baba :D Fél évesen már volt egy kevés haja, de kb egy évesen lett rendes frizurája. Most 20 hónapos és hátul már fürtös neki ha vizes leért a hátáig. Le se akarom vágni neki olyan szép :)
2011. márc. 25. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is akkora hajjal született,mint az első,talán még kicsit több is volt neki, most 2 éves, de még mindig rövid a haja, fodrászhoz egy darabig még nem kell menni. Fésülni is csak ritkán szoktam,szárítani hajmosás után is csak a télen kellett,előtte elég volt ha megtöröltem a fejét és már száraz is volt a haja. Remélem mostmár beindul és pár hónap múlva köthetek neki copfocskát,már alig várom.
2011. márc. 25. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!