Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is ennyit és így sír?

Más babája is ennyit és így sír?

Figyelt kérdés

1 hónapos babám, ha éppen nem akszik vagy eszik szinte csak sírni szokott.

Mivel egyedül vagyok itthon vele, így napi szinten kell boltba menni pl. de már előre "félek" ezektől a sétáktól, mert ha felébred a babakocsiban, végigordítja az utat, de ilyenkor az egész feje bevörösödik, görcsösen nyőg sírás közben, sokszor azt hiszem, vmi baja lesz a szó szerinti erőlködéstől.

Pelust mindig cserélek, mielőtt elindulunk, és persze meg is etetem, nehogy az éhségtől sírjon.

2011. márc. 22. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti h a hasa fáj. Adj neki Mecsek teát,én azt adtam neki, és bevált!
2011. márc. 22. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg többször hasra tenni alváskor is, meg ha ébren van akkor is. Az enyém születése óta utált háton feküdni, mindig tiltakozott, babakocsiban is hason altattam mindig, már 2,5 éves, de még most is utálja.

Sétákhoz szerezz be egy hordozókendőt, ha nagyon sír, magadra tudod kötni.

2011. márc. 22. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is a pocakja fájhat.

Az én kisfiam is ezt csinálja szinte születése óta,vörösödik a kis fejecskéje,nyög,erőlködik,húzza a lábát,megfeszíti a testét,nem alszik mert 5 perc alatt felébred a görcsökre ha véletlen elszunyókálna.

Minden kóficot kipróbáltunk,sőt már gyerekorvos is írt fel neki gyógyszert de nem használ semmi neki :(

Kitartás azt mondják 3 hónaposan elmúlik.Nekünk már csak 1 hónap van hátra/legalábbis remélem/

2011. márc. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.