Mi a kedvenc fiú nevetek?
Leírnátok nekem a kedvenc fiú neveiteket, vagy a gyermekeitek nevét? Lány nevünk már van, lefixáltuk, de hiába néztünk végig már 3 fiú neves listát, egyszerűen egyiket sem adnánk a gyerekünknek. Kétségbe vagyok esve, légyszi segítsetek, hátha más szájából (írásából) olvasva megtetszene egy-kettő.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Az én kisfiam neve már megvan, Máté lesz.
Tetszik még: András, Márton, Noel, Nimród, Bence, Benett, Barnabás, Kristóf, Lóránt.
Nekem a Noel tetszett nagyon,de lány lett:)
MÁr nem tetszik mert annyira divat lett a Noe név.
Máté, Zalán, Ábel a kedvenc.
Kisfiam Barnabás.
Ami még listás volt:Olivér,Boldizsár,Csongor
A kisfiam Larion. Ami meg tetszik a Dorian es Hunor.
Ne aggodj, nekunk a 40+3 napig nem volt nevunk, pedig nekem sok tetszett volna, de a ferjem Koppanyt vagy Nimrodot akart. Mi Svajcban lakunk, igy nem akartam kitolni igy a gyerekkel. Aztan kiirtam mar komolyan mondom kinomban 3 nevet, es mondtam ha nem valaszt ezekbol sem, akkor Juliskanak kereszteljuk! Ebben a haromban volt benne a Larion, igaz a szuleteseig gyakorolnunk kellett, mindig Loriel jutott az eszunkbe :-) de ma ugy gondolom, hogy gyonyoru neve van es illik is hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!