Kislányom a cicin alszik el mindig, de már szétharapta, mit tegyek? 8,5hós 8foggal
Meg szerettem volna előzni "kedves" 64 %-os válaszolónkat, de nem sikerült...
Mióta csinálja ezt? Az én kisfiamnak is volt egy ilyen időszaka pár napig, amikor folyamatosan "reszelte" a mellbimbómat. Akkor benyúltam a szája sarkába, így elvettem tőle, és mondtam, hogy "nem", és visszaadtam. Mivel jellemzően csak az egyik mellemmel csinálta, ha ekkor sem hagyta abba, áttettem a másikra. Pár nap alatt viszont leszokott róla.
Tudom, hogy eléggé fáj, de próbálj meg nem túl erősen reagálni, hogy ijedtében le ne szokjon a szopizásról, állítólag előfordul ilyen.
Az enyém 11 hónapos, még cicin alszik el.
Az én fiam 13,5 hónapos, még mindig cicin alszik el..
Ő akkor kezdett harapni, mikor alul-fölül kijött 2-2 foga. Volt, hogy akkorát harapott, hogy fél órán át zsibbadt a cicim és folyt a könnyem.
Én úgy szoktattam le róla, hogy ha harapott, azonnal elvettem tőle, és mondtam határozottan, hogy nem szabad, majd pár másodperc után visszaadtam neki. Ha újra harapott, megint ugyanez. Ezt egy-egy alkalommal 3x csináltuk, ha negyedjére is megharapott nem kapta vissza, akár mennyire sírt. De általában akkor kezdett harapni, mikor már kezdett jól lakni!
Így 4-5 nap volt, mire megtanulta, hogy nem szabad harapni, és azóta nem is harapott meg, talán egyszer csípett rá, de azonnal el is engedte, és nézett rám "bűnbánóan"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!