Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom a cicin alszik el...

Kislányom a cicin alszik el mindig, de már szétharapta, mit tegyek? 8,5hós 8foggal

Figyelt kérdés
Bimbóvédő nem jó, cumi nem jó.... Ötleteket várok. Ja, és mennyi ideig altattál cicin?
2011. márc. 22. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szoktasd le róla. Ha már nem szopik,csak cumizik,vedd ki a szájából. Legfeljebb néhány napig sír,de utána anélkül is elalszik majd.
2011. márc. 22. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg szerettem volna előzni "kedves" 64 %-os válaszolónkat, de nem sikerült...

Mióta csinálja ezt? Az én kisfiamnak is volt egy ilyen időszaka pár napig, amikor folyamatosan "reszelte" a mellbimbómat. Akkor benyúltam a szája sarkába, így elvettem tőle, és mondtam, hogy "nem", és visszaadtam. Mivel jellemzően csak az egyik mellemmel csinálta, ha ekkor sem hagyta abba, áttettem a másikra. Pár nap alatt viszont leszokott róla.

Tudom, hogy eléggé fáj, de próbálj meg nem túl erősen reagálni, hogy ijedtében le ne szokjon a szopizásról, állítólag előfordul ilyen.

Az enyém 11 hónapos, még cicin alszik el.

2011. márc. 22. 08:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ megnyugtató volt. Sírni nem fogom hagyni csak ezért. Szeretem ha cicin alszik el, később már úgyse fog. Csak mikor ráharap.... És nekem is az egyikket jobban harapja mint a másikat.
2011. márc. 22. 08:12
 4/5 anonim válasza:
Mint a kiskutyáknál, enyhén megpöccintettem az orrát a gyereknek. Míg ébren volt, egy másodpercre kis is vettem a cicit a szájából, de visszatettem. Minden alkalommal, amikor rágni kexdett, jött a pöccintés és a kivevés. Pár napon belűl rájött, hogy miről van szó és azután elég volt a pöccintés. Még félámában is megállt tőle a rágás.
2011. márc. 22. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 13,5 hónapos, még mindig cicin alszik el..

Ő akkor kezdett harapni, mikor alul-fölül kijött 2-2 foga. Volt, hogy akkorát harapott, hogy fél órán át zsibbadt a cicim és folyt a könnyem.

Én úgy szoktattam le róla, hogy ha harapott, azonnal elvettem tőle, és mondtam határozottan, hogy nem szabad, majd pár másodperc után visszaadtam neki. Ha újra harapott, megint ugyanez. Ezt egy-egy alkalommal 3x csináltuk, ha negyedjére is megharapott nem kapta vissza, akár mennyire sírt. De általában akkor kezdett harapni, mikor már kezdett jól lakni!

Így 4-5 nap volt, mire megtanulta, hogy nem szabad harapni, és azóta nem is harapott meg, talán egyszer csípett rá, de azonnal el is engedte, és nézett rám "bűnbánóan"! :)

2011. márc. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!