Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves kor után mi a jobb?...

Egy éves kor után mi a jobb? Tápszer vagy tejital?

Figyelt kérdés

Bolti tejet még nem akarok. Mi a különbség a fentiek között?

Tejitalból melyik a jó? És árban a tápszer vagy a tejital kedvezőbb?

(Most még Beba tápot kap a fiam, hónap végén lesz 1 éves.)

2011. márc. 21. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok különbség, az összetétel csak annyiban változik, amennyiben más egy 1 éves baba igénye. Az ára is ugyanott van. Én Bebivita-t adtam, olcsó és finom (vagyis gondolom, hogy finom, sose kóstolnám meg... :-))
2011. márc. 21. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
13 hónapos koráig szopizott, majd terhes lettem, igy elválasztottam. Éa amiatt választottam bolti tejet, mert úgy éreztem, h ha eddig nem ismerte a tápszert, ezután sem akarom, hogy megismerje. Estére tejitalt is adok neki néha. Milumil junior gyerekitalt. ezt azért váalsztottam, mert ez volt az egyetlen egy termék, amire nem volt ráirva, h kiegészitő tápszer.
2011. márc. 21. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 8 hónapos kora óta kap Bebát. Most lesz 13 hónapos. A Beba Pro 3-ból még van egy kicsi és utána kezdjük a Beba Pro Junior gyerekitallal. Nekünk nagyon bevált a Pro, azóta nincs székrekedése. Egy éves kortól az adott kornak megfelelő vitaminok és ásványi anyagok vannak benne. Én ezért döntöttem így.

2011. márc. 22. 07:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megvárom az 1 éves státusz vizsgálatot, majd a gyerkorvost is megkérdezem.

2011. márc. 22. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Megírnád majd nekem hogy mit mondott a gyerekorvos? Én is ezen dilemázzom. Kisfiam most lett 1 éves és még tápszert adok neki.
2011. márc. 24. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Megírom, de csak ápr 5-én megyünk orvoshoz.
2011. márc. 25. 07:57
 7/8 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos azt mondta, hogy a 15 hós oltásig inkább tápszert adjak.
2011. ápr. 7. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen hogy megírtad. :) Én is még tápszert adok neki.
2011. ápr. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!