Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15-16 hós gyerekek nagy része...

15-16 hós gyerekek nagy része még szokott cumizni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 28 hónapos és déli, esti elalváshoz is használjuk még. Remélem hamarosan leszokja majd, mert szeptemberben kezdi a napközis óvodát és ott nem engedik a cumizást.
2011. márc. 21. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 17. hónapos, de még mindig igényli a cumit. Jó ideje próbálom már leszoktatni róla. Napközben "eldugom", hogy ne legyen neki szem előtt, mert amikor meglátja, akkor is bekapja, ha amúgy eszébe se lett volna. Így napközben általában elvan nélküle, viszont sokszor látom, hogy nem nyűgös, semmi gondja nincs, mégis a cumit keresi. Amikor sír, és alváshoz még kötelező kellék nálunk. Talán majd nyáron sikerül elengednie.
2011. márc. 21. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
A fiam 2 és fél évesen hagyta el teljesen.
2011. márc. 21. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Kisfiam most volt 15 hónapos,ő még cumizik.

Nagyfiam 1 évesen úgy megfázott,hogy napokig cumi nélkül aludt.Tőle akkor sikerült elvennem.

Kislányom 2 évesen dobta ki a kukába a cumit.

K

2011. márc. 21. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Közölte neki már nem kell.

Gyerekfüggő szerintem,ki meddig igényli.

Bocsi ez lemaradt.

2011. márc. 21. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is cumizik még 16 hónaposan. Ő fogzáskor is nagyon igényli, meg persze alvásnál.
2011. márc. 21. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
17 honapos a kisfiam, csak a delutani es esti alvasnal van cumi. Ha felebred es elkerem tole odaadja, vagy kiveszi es elhajitja valamerre. Vagy sikitva-nevetve elszalad :-)
2011. márc. 21. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

20 honapos a fiam, meg alvashoz kell neki.

2 eves korara szeretnem leszoktatni rola.

Titeket nem piszkalnak erte? En annyi bantast kapok ha meglatjak a fiamat cumival a szajaban( most epp fogzik neha keri napkozbe is) Nagyon rosszul tud esni mert azt mondjak,hogy szaj befogo. Marmint,hogy ne sirjon a gyerek. Pedig en sose hasznalnam arra a cumit,hogy azzal csititsam el...:(

2011. márc. 22. 05:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondtak meg semmit, igaz nem Magyarorszagon elek, itt mindenki a sajat haza tajan soproget...bocsi. Ha mondananak is valamit nem foglalkoznek vele, most oszinten, a te gyermeked, te neveled ahogy te jonak latod, nem? Nem erdemes mas velemenyevel foglalkozni. Legyenek otthon okosak.
2011. márc. 22. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolso: az utolso elotti vagyok. Kulfoldon elek, Kanadaba. A kanadaiak tenyleg nem is szolnak erte de jarunk magyar kozossegbe es ott mondogatjak. Lehet valami abba amit irtal..:( A magyarok nagyon szeretnek beleszolni mas dolgaba.
2011. márc. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!