Miért feszengek ennyire? Miért nem birok egy kicsit kiengedni? Ti is voltatok igy?
Babám 5 és fél hónapos. Rendesen a kiságyba alszik. Rettentő jó baba. Soha nem sir, csak ha túlpörgeti magát, akkor nehezen bir elaludni. Egészséges, jó kisbaba. Párommal szoktunk menni ismerősökhöz, barátokhoz, néha beszélgetni, ilyenkor a bébit le szoktuk tenni vagy a nagyinak vagy a párom nővéréhez. De nem birok elengedni. Egyszerűen csak ott forog az agyam hogy mi lehet vele...És jó lenne kikapcsolni mert mikor meg nem megyünk akkor borzasztóan hiányzik és mennék, de mikor ott vagyok nem tudok oldódni! (SOha nem megyünk éjszakába, 9 re mindig hazajövünk!)
A másik probléma meg az hogy a fiam kiságyba alszik de szinte minden éjjel valamire felriadok, hogy jaj le ne essen az ágyról, és kapok a párom felé; felriadok kitakarom a párom keresem a gyereket...és ezt minden éjjel eljátszom. És olyan rossz érzés...!
Köszi hogy végigolvastátok!
Szia!
Amiket írsz az teljesen természetes. Ezen minden anya átmegy. Én akárhova megyek a lányom nélkül (aki már 15 hónapos), az apukájára hagyom, de a telefont ott szorongatom a kezemben. Eleinte fel is hívtam őt, hogy minden rendben van-e. Ezt hívják aggódásnak. Majd idővel lazulni fogsz. Azért a párodat hagyd aludni :)
Örülj neki hogy elmehetsz.Nem baj ha a babádra is gondolsz néha amikor kikapcsolódsz, de ne stresszelj rá.Gondolj arra hogy jó helyen van és jól érzi magát.
Az éjjeli felriadásokkal sincs gond.Én még a 3. gyereknél is felriadtam,mert nem emlékeztem hogy mellettem aludt el vagy a kiságyba.Éjjel a sötétben elkezdtem tapogatózni magam mellett hogy ott van e?A 4. baba mellettem alszik így itt ilyen gondom nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!