Miket szoktatok adni reggelire es vacsorara kisbabatoknak, hany ora korul? Az en kisfiam 6 honapos.
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 15:04
1/5 anonim válasza:
Én tejpépet szoktam reggel 7-8 körül adni, este is tejpépet azt pedig 19h körül. Naponta 5ször eszik általában és holnap lesz egy éves. :)
2/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is 6hónapos és mi reggel és este tápszert eszünk(200ml),de vannak itt olyanok akik tejpépet adnak vacsira,hogy tovább aludjon:).Az én kisfiam a tápszerrel alszik reggel 8-ig,nekünk ez vállt be.
6hós baba anyuja
3/5 anonim válasza:
Mi 7,5 hósak vagyunk, reggelire 8 óra körül, tejpépet kap gyümölccsel, általában olyan 140g körülit eszik. Vacsira ami kb. f8kor van, szintén tejpépet kap, de akkor naturban, jó sürüre készítve, akkor olyan 160g-t eszik meg. Aztán jön még egy szopi (de az már inkább csak szertartás, mint komoly étkezés :)).
4/5 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam is 6 hónapos. Én reggelire (8 óra) tápszert adok, tízóraira gyümit vagy valami fincsi gyümi-zöldség egyveleget, 13h-kor tejpép, 17h-kor tápszer, 19:30-kor tápszer.
A tejpépről azt hallottam, hogy aki vacsira ad a babának, ott nem nagyon szokták átaludni az éjszakát, ugyanis a tejpép után nagyon szomjasak szoktak lenni a kicsik.
5/5 anonim válasza:
szióka!
Az én babócám 6 hónaposan csak anyatejet kapott,reggelire vacsira.Most 9 hós,reggeli anyatej,tízórai valami gyümis dolog,este tejpép.+++anyatej mindegyik étkezés után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!