Hemangioma (éranyjegy) tényleg eltűnik 1 éves korra? Kezeltessem?
Szia!
Az én kislányomnak is van, most múlt 10 hónapos és alig halványodott, én nem hiszem, hogy 1 éves korára elmúlik, de nekünk 1-2 éves korára mondták.
Viszont ha nő, akkor érdemes felkeresni egy szakembert. A Heim Pál gyermekkórházban van rendelés, beutaló kell a gyerekorvostól.
Az én kislányom 11 hetes.
1 hetes kora óta nőtt neki pici pontból kb másfél centi átmérőjűre a popóján. 9 hetes korában elvittük érsebészetre, ahol kapott fagyasztó-kezelést. Azóta halványodott és nem nőtt tovább. Pár hét múlva újra el kell vinni, és újra fagyasztanak rajta egyet.
Állítólag tényleg felszívódik 1 éves korukra, bár van egy ismerős baba, aki 2 éves és még mindig megvan neki, és kb tenyeremnyi a kis combján.
Nem rossz ez a fagyasztás, mert legalább nem nő tovább. Kérdezd meg a gyerekorvosodat, kérjél beutalót szerintem!
Nem is fájt a babámnak a kezelés, kb 1 perc volt, és meg se nyekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!