Szerintetek elég a tej mennyiség 7 hónapos babámnak, ha napi 4*5 percet szopizik?
Figyelt kérdés
Mellettem persze kap már gyümölcsöt 2-szer, főzeléket 2-szer, csak sajnos a tejpépeket nem bírja. Lehet, hogy a tejcukor miatt. Tejmentes tápszert még nem próbáltuk, de ha nem muszáj nem adnám neki.2011. márc. 20. 12:31
1/4 anonim 

válasza:

Arra gondolsz, hogy elég ha 4* szopizik egy nap, vagy arra, hogy ha 5 perc alatt végez, elég-e neki?
De szerintem így is - úgy is elég. :)
2/4 anonim 

válasza:

Próbálj fejni és nézd meg h még mennyi tejcsid maradt, sajnos mikor én megpróbáltam rájöttem h 10-20ml sikeredett a régi 100-150ml helyet. Drasztikusan lecsökkent a tejem, azóta kap tápszert reggel és este, és napközben alvás elött szopizik is. 8,5hós.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem biztosan elég neki!
Ha elkezded fejni, és minimális, vagy egyáltalán nem jön semmi, abból nem tudsz következtetést levonni. Én sosem tudtam fejni, és mégis elég a babámnak.
Ne aggódj, szopiztasd meg amikor igényli :-)
Egyébként az én lányom is pár perc alatt végez a szopival, 8 hónapos, ők már nagyok, gyorsak és ügyesek!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy kicsit megnyugodtam. :)
2011. márc. 21. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!