Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gond, ha így lett elkészítve?

Gond, ha így lett elkészítve?

Figyelt kérdés
Eddig minden alkalommal a 100%-os gyümölcstartalmú teát /nem tartalmaz tealeveleket, és koffeint, csak gyümölcshúst, csümölcsízt és fűszereket/ 1 liter vízbe tettem, ezáltal olyan híg lett, hogy gyümölcsízt érezni egyáltalán nem lehetett, tehát effektíve a 9 hónaposom a meleg vizet ihatta, de most kipróbálnám, hogy csak 2 deciliterbe áztatom pár percre a filtert, sokkal jobb ízű így, ő is szívesebben inná. Lehet ebből valami gond, és inkább készítsem a másik higításút?
2011. márc. 20. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatod neki rendesen elkészítve. A babák sem szeretik az ízetlen ételeket-italokat.
2011. márc. 20. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Menyi időre teszed bele a vízbe a filtert?

Csak mert mi is gyümölcs teát iszunk (nem csak a manó, mi is), és én mindig 1 filtert teszek bele 2l vízbe, de ázik legalább 15-20 percet, és így finom.

Pedig ha valaki, hát akkor én nem szeretem az ízetlen dolgokat.

2011. márc. 20. 08:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Pickwick 100% Gyümitea a neve és kb. max. fél órát ázhat a kancsóban a filter, utána kiöntöm a cumisüvegbe a 2 dl-t, hogy hűljön és fogyasztható legyen időben. Ezek szerint ez kevés?
2011. márc. 20. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát a fél órának bőven elégnek kell lennie.

Akkor nem tudom, megpróbálhatod 2dl-ben egy filtert, baja nem lesz tőle az biztos.

2011. márc. 20. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

én a naturland gyümölcsteát ajánlanám, én fél liter vízbe rakok egy filtert, kb 5 percig ázik, és isteni finom!

szerintem a fél liter is bőven jó.

2011. márc. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!