Tojássárgáját mikortól kaphat a baba?
Figyelt kérdés
Babám 8 hónapos, 5 hós kora óta hozzátáplálunk, már eszik sok mindent. Babakekszbe sütnék tojássárgáját. Szerintetek lehet?2011. márc. 19. 17:29
1/9 anonim válasza:
9-10 hónapos kortól ajánlják, fokozatosan bevezetve. Én még várnék vele..
2/9 anonim válasza:
Mi is 8 hónaposak leszünk pár nap múlva ,a védőnő mondta,hogy adhatok a babámnak főtt tojás sárgáját keverjem a főzelékbe.Biztos ebben sem minden védőnő,és anyuka ért egyet,de még én is várok vele.
3/9 anonim válasza:
7 hós koruk óta esznek minden héten sárgáját. 9,5 hós ikrek.
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, kekszbe sütve, és azt is gyümölcshöz adva, csak nagyon kevés tojást enne. Vagy így is árthat?
2011. márc. 19. 18:06
5/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adhatod neki!Az enyém is kapott már ennyi idősen.
6/9 anonim válasza:
8 hónaposan lehet bevezetni a tojás sárgáját, egy éves kor után a fehérjét!!!
8/9 anonim válasza:
8 hónapos múlt már kapott sárgáját, sőt fehérjét is. Apával volt itthon és apa látta mikor adtam neki de persze azt nem tudta hogy én akkor fehérjét nem adtam... Nem lett szerencsére semmi baja így kapja fehérjét is sárgáját is...
Na de a sárgáját nyugodtan adhatod már.
9/9 anonim válasza:
Én is a betöltött 8. hónaptól adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!