Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laktoherb teától hasfájós...

Laktoherb teától hasfájós lesz a baba?

Figyelt kérdés

Ezt mondták nekem a kórházban, hogy ne igyam, mert megfájdul a babám hasa tőle.

Pedig az van ráírva, hogy emésztést segítő. Nem értem...

2009. febr. 22. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyat,hogy fájt tőle a baba pocija.Az én kislányomnak ez hozta helyre az emésztését...:) Szerintem próbáld ki,úgyis észreveszed ha a te babádnak nem jó.
2009. febr. 22. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem minden baba hasa fáj tőle. Azt olvastam, a benne lévő édesköményről, hogy a babák felénél hasfájást okoz, a másik felének meg csillapítja. Ezért óvatosan kell inni, nem töményen, ahogy rá van írva, hanem egy filtert nagyobb mennyiségű vízbe tenni. Hogy hígabb legyen. Ha úgy is fáj a hasa, akkor lehet a Laktorherbtől, ha éppen semmi mást nem ettél ami okozhatja.
2009. febr. 22. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, hogy fáj tőle a hasa, van, akinek viszont semmi panasza nincs, ezt ki kell tapasztalni. Én ezeket a szoptatós teákat úgy csinálom, hogy kb. másfél l vízbe forralom ki, és bent hagyom a filtert egészen addig, míg el nem fogy a tea.
2009. febr. 22. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én ittam de nem vettem észre a kisfiamon hogy fájt volna neki,szedjél helyette homeopatiást ricinus communist 5ch-at!3x5 .A teára visszatérve Én soha az életben nem fogok inni,egyszer úgy jártam ittam és éreztem hogy fura az ízze és akkor láttam ,hogy afilterben tele volt fehér kukacokkal!Majdnem hánytam,a barátnőm is így járt!fel is hívtam a Herbáriát!Üdv:Móni
2009. febr. 22. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sokáig ittam laktoherbet minden nap, mert kevés volt a tejem és semmi baja nem volt a kisfiamnak, nem fájt a pocija.
2009. febr. 23. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én babámnak nagyon fájt tőle a hasa, amint abbahagytam elmúlt a hasfájósság és a tejem ugyanannyi maradt. (tök feleslegesen ittam)
2009. febr. 23. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!