Melyik rajzfilmben nincsen egyáltalán erőszak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 21:11
11/24 anonim válasza:
Kisvakond,Fifi,Chuggington,nálunk ezek a kedvencek.
Amúgy én láttam már Tom és Jerry-n szocializálódott gyereket serpenyővel kergetni a testvérét,ezért inkább hanyagolnám,de mondjuk a Disney,Grimm és társaik is hemzsegnek az erőszaktól.
12/24 anonim válasza:
Mazsola és Tádé, Kockásfülü nyúl, Vízipók csodapók,
Dóra a felfedező
13/24 anonim válasza:
nemrég olvastam a Ranschburg Jenőnek egy könyvét, tv-ről, netről szól, és azt írja, hogy a Tom és Jerryvel kezdődött az erőszakos rajzfilmek kategóriája
mert lehet hogy nekünk az már nem erőszak, de egy pici gyereknek az, amikor pl egyikük jól belevágódik a földbe és szétlapul a feje, nem értik hogy utána miért fut ugyanúgy megint mintha misem történt volna
14/24 anonim válasza:
Dr.Bubó,Vuk,Kukori és Kotkoda,Mekk Elek,Mézga család,Bob és Bobek,Frakk stb.
17/24 anonim válasza:
Mickey egér játszótere nekem tetszik! Két éves lányom nagyon rákapott, úgyhogy szoktam vele nézni. Számítógép animációs sorozat, kedves, aranyos szereplők, semmi erőszak és még tanulni is lehet belőle (számokat, színeket).
18/24 anonim válasza:
Noddy, Teletubbies, Postás Pat, Bob mester - nálunk ezek mennek.
19/24 anonim válasza:
Mi a véleményetek a Piroska és a farkasról, a Csipkerózsikáról- ezeket olvasnátok a gyereknek, megnézheti, vagy túl erőszakos?Én gyermekkoromban nagyon szerettem,de nem tudom most hogy nem-e árt.
20/24 anonim válasza:
Olvasni bármilyen mesét lehet, mert nem egy kész képi világot kap a gyerek, hanem a saját fantáziájára van bízva a megjelenítés, és az nem lesz rémísztőbb, mint amit fel is tud dolgozni. A disney rajzfilmek szerintem már nagyobbaknak valók, 6-7 éves kortól. Egyébként azt mondják, hogyha az erőszaknak a feloldása is megtörténik a történetben, ( a sárkány fejét levágják, a boszorkányt megbüntetik) és a jó elnyeri jutalmát, az inkább használ mint árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!