6 hónapos babám tápszeres és mégis minden etetésnél bekakil, van hogy közben is, normális dolog ez?
Figyelt kérdés
6 hónapos babám tápszeres és mégis minden etetésnél bekakil.4 hónapos koráig anyatejes volt, akkor nem csodálkoztam, de most igen. A lányom most 3 éves. Csak tápszeres volt, naponta egyszer kakilt, úgyhogy ez most furcsa nekem. Gondoltam kipróbálom a banános Humanát naponta 1-szer,2-szer, az nagyon megfogta a lányomat, de az 8 hónapos kórtól lehet adni. Valaki tapasztalt ilyet, vagy tud valamit erről? Majd azért persze megkeresem a védőnőnket is. Előre is köszönöm.2011. márc. 17. 17:59
1/4 anonim válasza:
Az én 6 hós babám, 1x kakil, vagy 2x egy nap.Az sem mindegy, hogy milyen az állaga, és mennyi a mennyisége.De mindenképp dokit kérdezz!Mást még nem eszik?
2/4 anonim válasza:
Szia! Én pár hete tettem fel ezt a kérdést az akkor szintén 6 hós babámmal kapcsolatban. Mindenki megnyugtatott,hogy jó az anyagcseréje,és nincs ezzel semmi baj. Most 7 hós,a széklet továbbra is nagyon gyakori,de szépen fejlődik,soha nem volt hasfájós,szóval már belenyugodtam, és úgy gondolom,jobb, mintha székrekedéses lenne. Az apukájára hasonlít, aki hasonlóan jó anyagcseréjű (legalábbis én erre fogom).
3/4 A kérdező kommentje:
Mindig keveset kakil, nem túl sűrűt. Tegnap turmixoltam a baba pépbe banánt, ebédre meg a levesből zöldséget pótoltam tápszerrel és sűrűbb lett a széklete, éjjel meg el is maradt. Reggel is csak kicsi volt. Lehet javul a helyzet ha kap normális kaját. A súlya gyarapszik, persze nem olyan ütemben mint eddig, de már sokat van ébren, sokat dolgozik. :) Nálunk is apukának gyors az anyagcseréje. Én is gondoltam erre. Majd meglátjuk hogy alakul és persze rákérdezek a dokinál.
2011. márc. 18. 08:55
4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem a védőnőnkkel, ő ajánlotta hogy paszirozzunk enyhén sós, cukros vízben főtt sárgarépát, adjunk hozzá burgonyát vagy almát, mert a répa kitisztítja a baba beleit, na ebbe nem folyok bele, de a répa jót tesz. És a turmixolt kaja se túl jó, mert habos és puffaszt. Ezenkívül ajánlotta a protexin-t. Ezt azért írom csak le hátha valakinek segít. Ja és a banán is elég jól megfogta, de csak egy fél ajánlott.
2011. márc. 19. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!