27fok van a lakásban mit adjak rá éjszakára a 9hós lányomra?
Figyelt kérdés
eddig egy badiban és hálózsákban aludt, de sokszor ébred, szerintem melege van.2011. márc. 17. 15:36
1/8 anonim válasza:
Húú de hát miért fűtötök ennyire?? Szerintem 20-21 fok bőven elég éjszakára, nálunk nappal is csak 22-23 fok van.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem fűtők, panelban lakunk, új nyilászárok vannak, egész nap nyitva az ablak, éjszaka nálunk az erkély!
2011. márc. 17. 15:41
3/8 anonim válasza:
Úristen, én is megsülnék!!!
Adj rá egy kis body-t,meg egy vékony takaró vagy takard be textil pelussal. Más nem jut eszembe.
4/8 anonim válasza:
Ha van nyíló-bukó része az ablaknak a gyerekszobában, éjszakára buktasd meg résnyire,kb. kisujjnyi rés lesz. (nem kell teljesen kinyitni, csak olyan félállásba tenni az ablakkilincset ) Én pár hónapja jöttem rá, hogy így lehet beállítani, azóta szuper friss levegő van a szobámban, de nincs hideg.
5/8 A kérdező kommentje:
a takarót lerugja
2011. márc. 17. 16:03
6/8 anonim válasza:
Nálunk is az egyik szobában túl meleg van. Az a mi szobánk. Ha ebben a szobában aludt el akkor egy kis bady és egy nagyon vékony hálózsák volt rajta (Vaganza). de a cipzárját lehúztuk. Egyébként mi is kinyitjuk az alakot bukóra és le van húzva a redőny. igy nem húz a hideg, de mégis hül a szoba
7/8 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, rövidujjú bodyban alszik, egy vékony is takaróval, amit általában lerúg egy idő után, de így is folyton le van izzadva szegény, úgyhogy én nem adok rá mást
8/8 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet, de mivel fél perc alatt kitakarózik, csak egy nagyon vékony, de hosszú ujjú kezes-lábas van rajt. Nagyon jót alszik, úgy érzem, (mert meg szoktam tapizni kezét lábát, hátát is) hogy se melege nincs, se nem fázik.
Igazából azért adok rá hosszút, mert én is, ha elalszom, és nem takarózok be, egy idő után fázok.
Szerintem a hálózsák meleg lehet neki, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!