Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes testvérkocsit venni...

Érdemes testvérkocsit venni ha 20 hónap van a gyerekeim között?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés de hogyan "működnek" ezek??Képeken úgy tűnik,hogy túl kicsi a hely hátul.Előre ül a nagy hátra a kicsi?Lehet ezeket dönteni?Mivel egy pár hetes/hónapos baba még nem ül..Falun lakunk és bolt csak a közeli városban van.Oda kocsival mennék,de a nagy mindig megy a saát feje után és babakocsi nélkül nem merek elindulni.Érdemes venni??
2011. márc. 17. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 18 hónap van a két gyerek között, nekem nem kellett a testvérkocsi. Amikor megszületett a pici, akkor ő kenguruban volt, a nagy a kocsiban, később a kicsi a babakocsiban volt, a nagy vagy jött mellettünk gyalog/motoron vagy a kupolára (a tolókarra) ült fel. Nálunk soha nem ment a feje után, a kupolára rendszerint csak akkor ült fel, ha elfáradt.

Hozzáteszem, azért sem vettünk, mert az első emeleten laktunk (magasföldszinttel), babakocsi tároló nem volt, egyszerűen nem tudtam volna felvinni egyedül.

2011. márc. 24. 16:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!!
2011. márc. 25. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!