Hogy kevertetek szep simara a rizspepet? Nekem mindig gocsos marad ( nestles)
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:21
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen göcsökre gondolsz, mert a gríz az homogénebb, de azt ne várd, hogy olyan lesz a rizspép is.
Hasonlóképpen kavarom, mint a főzős pudingot. Felmelegítem (mert már lehűlt) az előzőleg felforralt viz. Kb a harmadát beleöntöm a kimért rizspéphez, jól megkavarom és apránként hozzáadom a többi vizet is. Nekem így általába nem csomós. Ha mégis csomós és össze van állva, lehet kevés vizet kell adni még hozzá.
Én fém teás kanállal keverem ki, nem azzal a műanyaggal amivel a fiam eszik. Stabilabb és gyorsabban lehet vele dolgozni.
2/3 anonim válasza:
én öntöm a vizbe és villával gyorsan elhabarom, vagy olyan konyhai kézi habverövel, de a nestlés nekem is görcsös lett, a többi viszont sosem!
3/3 A kérdező kommentje:
de ezt nem vizzel kell, hanem tejjel(tejporral)
2011. márc. 18. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!