Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kevertetek szep simara a...

Hogy kevertetek szep simara a rizspepet? Nekem mindig gocsos marad ( nestles)

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen göcsökre gondolsz, mert a gríz az homogénebb, de azt ne várd, hogy olyan lesz a rizspép is.

Hasonlóképpen kavarom, mint a főzős pudingot. Felmelegítem (mert már lehűlt) az előzőleg felforralt viz. Kb a harmadát beleöntöm a kimért rizspéphez, jól megkavarom és apránként hozzáadom a többi vizet is. Nekem így általába nem csomós. Ha mégis csomós és össze van állva, lehet kevés vizet kell adni még hozzá.

Én fém teás kanállal keverem ki, nem azzal a műanyaggal amivel a fiam eszik. Stabilabb és gyorsabban lehet vele dolgozni.

2011. márc. 17. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
én öntöm a vizbe és villával gyorsan elhabarom, vagy olyan konyhai kézi habverövel, de a nestlés nekem is görcsös lett, a többi viszont sosem!
2011. márc. 17. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
de ezt nem vizzel kell, hanem tejjel(tejporral)
2011. márc. 18. 17:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!