8 honapos a babám, kiderült hogy tejérzékeny. Bajban vagyok?
Figyelt kérdés
tejmentes tápszert kap, anyatej már nagyon kevés. nem tudom miket adhatok neki, a doki azt mondta még a krémeket is meg kell néznem nincs e benne tej, meg a sampont is. stb.. kekszeket azért adhatok? kiflit stb.. azokba nem tesznek?2011. márc. 17. 14:27
11/12 anonim válasza:
mi fél8ra mentünk, kb fél5kor még ehetett egy kis tápszert. Ő még kicsi volt, amikor csinálták, mást még nem evett Nem tudom, te adsz e mást is a babádnak, de a vizsgálat előtti napon úgy tudom csak tápszert ehet. Nálunk fél óránként rá tettek az arcára egy kis maszkot, volt saját fújókája és azzal kellett fújni. (nála ez inkább csak levegő vétel, és kifújás volt) Kb 10-fél 11ig tartott.
12/12 A kérdező kommentje:
nekünk reggel 8ra kell menni éhgyomorra és azt mondták hogy hajnali 3kor még ehet, cici vagy tápszert, de utána már vizet sem, ezért vagyok elkeseredve..
2011. márc. 18. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!