S. O. S! Babam me 3x evett, min a 3x ki is hanyta, amit megevett. Reggel laza is volt. Voltatok mar igy? A gyerekorvost nem erem el.
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 11:28
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős? Folyadék benne maradt?
2/8 A kérdező kommentje:
Epp ma 5 honapos.Anyatejes,tapszert kap delutan,es este potlaskent,de van,hogy nem kell potolni.Hozzataplalast elkezdtuk.Ma almat evett,afonyaval(uveges bebietel),csak par kanallal kapott.
Amikor enni kene,csak sir,forditja el a fejet,ha nagy nehezen eszik is kicsit,kihanyja.
Arra gyanakszom,hogy vagy faj a torka,es azert nem eszik,vagy fogzik,bar az inyje nem duzzadt,de folyton nyalazik,es mindent duhosen rag.
Az also ajkat folyton ragja,eddig nem csinalta.
2011. márc. 17. 11:41
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs a kerdesben elofordulo helyesirasi hibakert,nagyon kapkodtam,es nagyon aggodom,nincs az eszem a helyen :(
2011. márc. 17. 11:42
4/8 anonim válasza:
Nem köhög?Nem folyik az orra?Lehet,hogy le van neki rakódva a "trutyi" és azért nincs étvágya,és attól hány.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyik sem.
2011. márc. 17. 12:17
6/8 anonim válasza:
Szia,hát sajnos kéne orvosnak látnia!Tegnap voltam fent a sürgősségin a kislányommal és sajnos több gyermeket is hoztak be,akik alig bírtak már állni a lábukon,a szüleik támogatták őket,egész éjjel és délelőtt hánytak és kiszáradtak szegények.Sajnos most van valami hányós,hasmenéses vírus is.Jobbulást kívánok!
7/8 anonim válasza:
Szerintem is vidd orvoshoz mielőbb...és nem piszkálni akarlak, de áfonyát neki még nagyon nem kellene ennie, mindegy, mi van az üvegre írva. Az aprómagvasokat 18 hónapos kor előtt nem ajánlják.
8/8 anonim válasza:
Orvoshoz vidd el, telefonálj be az orvosi rendelőbe, hogy hova tudnád vinni most, és vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!