Kedves Anyukák! Írnátok valami jó praktikát, amivel segíteni tudnék 9 hónapos, szinte mindig köhögő kisfiamon?
Bocsi. Én vagyok az első, és a második is, csak lemaradt a mondat vége, ezt pótoltam :)
A kivizsgálás indokolt lenne, mit ahogy az ítrák. A lányom 6 hétig köhögött, mire egy hozzáértőhöz került. Neki asztmába ment át a megfázás, pedig 6 héten át minden héten vittem orvoshoz, volt, hogy 2x is. Jó gyógyszerrel 1 hét alatt jobban lett.
nem jó a sós víz párásításra!
hideg párásító kéne, használtan lehet venni 2-3 ezerért. újonnan szerintem 5-6 körül van. más a hideg pára, simán el tudom képzelni, hogy az a gond, én fiam hörgött míg meg nem vettük a párársítót.
amit meg a fűtőtestre teszel vizet vagy sima víz legyen vagy icipici kamillát tegyél bele.
Mi is ezzel küzdünk, az én fiam 15 hónapos.
Én szívnám, ha lenne mit, de csak szipog, a csőben nincs szinte semmi.
Múlt szerdán még nem hallott semmit a doki, szombaton meg már kezdődő tüdőgyulladás..... Antibiotikum, Ventolin stb.
Szerintem is nagyon fontos az orrcsepp és a szívás, ezen kívül adhatsz neki Stodalt, Lándzsás útifüvet vagy Izlandi zúzmót, ezek mégsem vegyszerek, de nem is csodaszerek, kell 2-3 nap mire hatnak.
Én is a hidegpárásítóra szavazok, én levendulaolajat csepegtetek bele.
Épp holnap megyünk sóbarlangba, küldök linket, hátha a közeletekben is van.
Kettőnknek 1 óra 500 ft.
Biztosan kikészült a gyomra a sok izétől, nekünk a patikában ajánlották a BonoLact pro+kid prebiotikumot, úgy látom a fiamnak használ.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!