Kisfiamnak több napja hasmenése van és ez nagyon megviselte a bőrét nagyon kipirosodott. Mit kenjek rá?
Figyelt kérdés
Sőt már odáig jutottunk,hogy sír ha hozzá érek ahhoz a részhez.
Várom a tippeket,hogy mit csináljak vele?
2011. márc. 17. 10:56
11/14 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt 1-2 hete, és pontosan úgy csináltuk, mit ahogy a 11:57-es válaszoló írt.
Popsitörlő helyett langyos kamillába mártottam a textilpelus egyik felét,letöröltem a fenekét, a száraz másikkal leitattam, kicsit szellőztettem, és utána Neogranormont kentem rá, jó vastagon, minden pelenkázásnál.
12/14 anonim válasza:
Nálunk is a Neugranormon vállt be.Eleinte Bepantent használtunk,de mikor elkezdett fogzani,más volt a kaksija,kipirosodott a feneke.Nem mulasztotta el a Bepanten csak a Neugranormon.Azóta csak avval kenem a popsiját.
13/14 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm mindenkinek a gyors és hasznos tanácsokat,a nyerő végül is a Neugranormon volt.S már rendbe is jött a fenekünk :D
2011. márc. 20. 13:43
14/14 anonim válasza:
Örülök neki,minden jót nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!