Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010. november végén szült...

2010. november végén szült anyukák, hogy vagytok? Babák mekkorák és miket csinálnak már?

Figyelt kérdés

Nem összehasonlításból, csak kiváncsi vagyok, mert nincs egy kisbabás ismerősőm se a környéken.

És esetleg van valaki aki nov. 28.,29.,30-án szült a SOTE II-n?

2011. márc. 17. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszike,én meg azt hogy csak egy babám legyen,nekem ők az elsők,én egy örökmozgó emberke vagyok na mellettük aztán kiélhetem mozgási igényeimet:))
2011. márc. 17. 15:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Persze nekem is a lányom az első, de ő egyedül, nem még egy ugyanekkora belőle. :) Pedig nagyon jó baba, tényleg.

Ma kifejezetten light-os napon van. Az időtől szinte egész nap alszik.

2011. márc. 17. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nov 18--án született! hátról hasra 3,5 hósan fordult elöször azota folyamatosan forog de csak bal irányba! Jobb oldalára most probálkozik!Anyatejes baba igaz most már kap mást is a dokinéni tanácsára kezdtük a kostolgatást a sulya miatt! tárgyakat szépen,határozottan megfogja játszik velük. ügyesen tartsa magát,bébihordozoban majdnem ülésik felhuzza magát ezért nem is szoktam beletenni,hogy ne erőlködjön még:! Kostoltunk már alma-öszibarack,répa-krumpli, alma-vilmoskörte.sütötök! ezekből egy nap egyszer kap 100gramot és persze utána szopi van! 2 hós kora ota átaludja az éjszakát,22-től reggel fél 8-ig alszik! Az oltások viszont nagyon megviselik,kegyetlenül belázasodik töllük. Tegnap voltunk 4hós oltáson mert csuszott betegség miatt! most 8900 gramm és 65cm hosszú.
2011. ápr. 6. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem nov. 30-án született a babám. 5 hetes korától tartja szépen a fejét, rengeteget mosolyog, már kacag is egy ideje. Minden érdekli, kb 2 hónapos korától már játszik a játékokkal. Oldalra már régóta fordul, s egyszer már hasról is hátra, 2 hete. De sztem véletlen volt, mert azóta nem akar. Hátról hasra szerintem pár nap, mert már csak egy hajszál választja el. Amúgy utál hason feküdni.

Jól alszik, este 8-kor fekszik és reggel 7-8 között kel, közben egyszer 4 körül felébred. De van, hogy nem is ébred, de ritkán, s ilyenkor alszik 11 órát.

Pedig anyatejes baba, soha nem kapott mást. 6 hós koráig nem is fog.

Már 100-200g-al 7 kiló fölött van és 65cm. 3,5-el és 53-al született.

2011. ápr. 6. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam sem egy óriás bébi de annál ügyesebb és erősebb. Ő nov.3-án született, most 6300g és 65 cm.

Mindkét oldalra forog és a pihiszékébe kapaszkodva ülésbe húzza magát és már kúszni is kezdett. Ne aggódj, nem biztos, hogy a több mindig jobb.;-)

2011. ápr. 6. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van!:) 20.53 voltam
2011. ápr. 6. 20:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó két Válaszoló!

Köszönöm, aranyosak vagytok. Már tényleg kezdtem megijedni, hogy miért ilyen "könnyű" a lányom. A védőnőm szerint elég ha fél éves korára megduplázza a születési súlyát, de sok helyen olvasom, hogy sok baba ezt már 2,5-3 hónaposan megteszi. Na dehát nem egyformák. Legalább még könnyebb ringatni, amikor azt igényli. :)

2011. ápr. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!