2010. november végén szült anyukák, hogy vagytok? Babák mekkorák és miket csinálnak már?
Nem összehasonlításból, csak kiváncsi vagyok, mert nincs egy kisbabás ismerősőm se a környéken.
És esetleg van valaki aki nov. 28.,29.,30-án szült a SOTE II-n?
Persze nekem is a lányom az első, de ő egyedül, nem még egy ugyanekkora belőle. :) Pedig nagyon jó baba, tényleg.
Ma kifejezetten light-os napon van. Az időtől szinte egész nap alszik.
Nekem nov. 30-án született a babám. 5 hetes korától tartja szépen a fejét, rengeteget mosolyog, már kacag is egy ideje. Minden érdekli, kb 2 hónapos korától már játszik a játékokkal. Oldalra már régóta fordul, s egyszer már hasról is hátra, 2 hete. De sztem véletlen volt, mert azóta nem akar. Hátról hasra szerintem pár nap, mert már csak egy hajszál választja el. Amúgy utál hason feküdni.
Jól alszik, este 8-kor fekszik és reggel 7-8 között kel, közben egyszer 4 körül felébred. De van, hogy nem is ébred, de ritkán, s ilyenkor alszik 11 órát.
Pedig anyatejes baba, soha nem kapott mást. 6 hós koráig nem is fog.
Már 100-200g-al 7 kiló fölött van és 65cm. 3,5-el és 53-al született.
Szia!
Az én kisfiam sem egy óriás bébi de annál ügyesebb és erősebb. Ő nov.3-án született, most 6300g és 65 cm.
Mindkét oldalra forog és a pihiszékébe kapaszkodva ülésbe húzza magát és már kúszni is kezdett. Ne aggódj, nem biztos, hogy a több mindig jobb.;-)
Kedves utolsó két Válaszoló!
Köszönöm, aranyosak vagytok. Már tényleg kezdtem megijedni, hogy miért ilyen "könnyű" a lányom. A védőnőm szerint elég ha fél éves korára megduplázza a születési súlyát, de sok helyen olvasom, hogy sok baba ezt már 2,5-3 hónaposan megteszi. Na dehát nem egyformák. Legalább még könnyebb ringatni, amikor azt igényli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!