Melyiket vennétek meg? Etetőszék használtan
a másodikon van egy szakadás ami szerintem kb olyan 4-5 cm. engem nem zavar .
szerintetek? nemt udunk dönteni.
a másodiknál lenne pk, míg az elsőt személyesen vennénk át.
Nekünk pont ugyanolyan van, mint az első :)
Nagyon szeretem, könnyű, bármikor odébb tolom kerék nélkül is. Nagyon kicsire csukható, egy 3 ajtós corsával utazunk, mégis befér a csomagtartóba a cuccaink alá ha megyünk a nagyszülőkhöz.
Ja, és ez a fajta huzat nagyon strapabíró is! Nekünk is ugyanilyen :) Használtan vettem, elvileg egy gyerek használta + az enyém nyúzza már egy éve, és sehol nem repedt ki még.
Anyuék is ilyen etetőszéket vettek most, de azon sokkal ócskább (vékonyabb) már a huzat...
Előző vagyok:
Igen, elég nagy a tálcája, de lehet használni tálca nélkül is, ha úgy jobban odafér az asztalhoz.
Én csak akkor rakom fel a tálcát, ha tányérból etetem. Újabban közösen eszünk nagytányérból (17 hónapos), így jobban eszik ha látja, hogy én is azt eszem. Odafér elé a nagytányér + az innivalója, és két villával hadakozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!