Miket főztök egy hét hónapos babának?
Figyelt kérdés
Gyermekem most lett hét hónapos és anyatejes. Hat hónapos kora óta kóstolgatunk, már mindent megkóstolt amit ennyi idősen lehet. Én szeretnék neki főzni minden nap, nem akarok bébiételt venni neki, de nem tudom hogyan kell változatosan főzni neki. Írnátok recepteket is és persze, hogy ti hogyan csináljátok! Köszönöm!2011. márc. 16. 17:19
1/7 anonim válasza:
én úgy főztem, és főzök ma is, h pl krumplit+répát összekockáztam, kis vízbe bele, mehet kis pipicici is, egy kis lábasba és addig főztem még meg nem főtt minden, majd turmix. mindíg kevesebb krumpli és több más egyéb zöldség. céklát nagyon sokáig kell sütni... van pár receptes könyvem, ha adsz címet átküldöm! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm elfogadom, légy szíves erre a címre küld át: kislucuska@freemail.hu
2011. márc. 16. 18:12
3/7 anonim válasza:
általában összeturmixolt gyümit kapott napi 1x
4/7 anonim válasza:
nemtom h átment, mert vmi van a freemaillel :S átment?
5/7 anonim válasza:
két vagy három féle zöldséget megfözök és turmix, krumpli vagy rizs mindig van benne, céklát azt megsütöttem és kockákban lefagyasztottam, ha kell kiveszek pár kockát és bele a fözelékbe. ilyeneket szoktam, mindegyikhez + krumpli és husi: gesztenye, alma, - sütötök,zöldborsó, cékla, alma, sütötök, brokkoli- pár napja paradicsomszósz, tészta, husi paradicsomszósz.hirtelen ez jutott eszembe. babám 8 hónapos.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, átjött! Köszönöm szépen!!! (((o:
2011. márc. 16. 19:00
7/7 anonim válasza:
akkor jó, nekem még midníg azt írja h nem ment át... :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!