Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tud inni a fiam a...

Miért nem tud inni a fiam a csörös itatóból?

Figyelt kérdés
Már vettem több fajtát és egyik sem jön be neki,hiába mutatom neki. 11 hónapos
2011. márc. 16. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem iszik belőle, ő már 16 hónapos. KB 8-10 hónapos korában vettem neki kétfélét is és soha nem is ivott belőle. A cumisüveg után simán átvált pohárra vagy akár az ásványvizes palackra de a csőrös nem kell neki sem. Van olyan kisgyerek aki nem szereti szerintem csak ennyi van a dologban.
2011. márc. 16. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hónapos korában odaadtam a lányomnak a csőrös üveget kevés vízzel, ez október elején volt. Sokáig csak játszott vele, hiába mutattam mit kell vele csinálni. Karácsonykor abból kínáltam neki a vizet, gond nélkül ivott belőle. Azóta csak azt használjuk, kivettem a cumifejet az üvegből.

Szerintem hagyd hogy maga fedezze fel, hogy abból jobban jön a lé.

2011. márc. 16. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy értve nem tud? Nem tudja szívni? Mert akkor vedd ki a szelepet belőle. Az én fiam sem tudott (mondjuk ő a cumisüveggel sem boldogult), én is próbáltam inni és horpadt a homlokom, mire jött belőle valamit. Én kiszedtem a szelepet, így már nincs gond. Csak figyelni kell, hogy ne folyjon ki belőle az ital. Nekünk van egy gagyi és egy Avent varázsitató. Az Aventes varázsitató jó, ha felborul abból nem folyik ki olyan könnyen a víz.
2011. márc. 16. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Első gyereknél mi is próbálkoztunk vagy három félével. Ami végül bejött, az a DM-ben kapható saját márkás termék, átmenet a cumi és csőrös között, mert csőrös formája van, de gumiból van, és 3 lyuk van rajta.

Otthon viszont csak pohárból itattam, az ment a legjobban, csak útközben nem akartam poharazni. Ezután megtanulta a sima csőröset is, de azok állandóan folytak, meg ha nem mostuk ki azonnal, belerohadtak, és kitisztíthatatlanok lettek hamar, úgyhogy gyorsan áttértünk a Jana Babyvíz flakonjára, abból hamar megtanult inni.

Második gyereknél már nem is próbálkoztunk máshogy. Pohár, majd flakon. (Ha bepenészedik, veszünk újat).

2011. márc. 16. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
én is anno vettem 2 fajtát, már készültem a 3.-ra, aztán mégsem vettem meg. dm-be vettem olyat, ami nem tipikus cumisüveg és nem tipikus csőrős itató, kettő közti, kb 800 ft volt, na és ez bejött. 2 hónap múlva megpróbáltam az első kettő itatóját, és lám csodát, elfogadta:) egyik a vizes, másik a tejitalos. próbáld meg később adni, mert ezek szerint még nem akar abból inni.
2011. márc. 16. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Enyém sem tudott. Próbáltam a szívószálat, azzal sem ment. Vettem Jana vizes üveget, azzal sem. A Kubu szerűből először melléfolyt elég sok, de abból ment, meg a szilikonos itatóból, de azt rágogatta és túl drága lett volan újat venni. A pohárral elég jól bánt ennyi idősen, de nekem kellett fognom. Aztán elúlt 1 éves, amikor azt mondtam, ha a nyakába önti, hát öntse, meg kell tanulnia használni. Most 18 hónaposan már felveszi egyedül az asztalról a poharát, ügyesen iszik és vissza is teszi. Mondjuk jó pár átöltözésen és felmosáson vagyok túl. :) Ja, a szívószálat is egyik napról a másikra tusta használni. Fogalmam sincs hogy, de rájött.
2011. márc. 16. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!