Miért nem tud inni a fiam a csörös itatóból?
Szia!
Én 6 hónapos korában odaadtam a lányomnak a csőrös üveget kevés vízzel, ez október elején volt. Sokáig csak játszott vele, hiába mutattam mit kell vele csinálni. Karácsonykor abból kínáltam neki a vizet, gond nélkül ivott belőle. Azóta csak azt használjuk, kivettem a cumifejet az üvegből.
Szerintem hagyd hogy maga fedezze fel, hogy abból jobban jön a lé.
Első gyereknél mi is próbálkoztunk vagy három félével. Ami végül bejött, az a DM-ben kapható saját márkás termék, átmenet a cumi és csőrös között, mert csőrös formája van, de gumiból van, és 3 lyuk van rajta.
Otthon viszont csak pohárból itattam, az ment a legjobban, csak útközben nem akartam poharazni. Ezután megtanulta a sima csőröset is, de azok állandóan folytak, meg ha nem mostuk ki azonnal, belerohadtak, és kitisztíthatatlanok lettek hamar, úgyhogy gyorsan áttértünk a Jana Babyvíz flakonjára, abból hamar megtanult inni.
Második gyereknél már nem is próbálkoztunk máshogy. Pohár, majd flakon. (Ha bepenészedik, veszünk újat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!