Adhatok 9 hos babának lencsét? Hogyan készítsem el ha igen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 12:47
1/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet e már adni, de ha csinálsz is neki az első vizet amiben felforr öntsd le és új vízben főzd tovább, akkor nem fog puffasztani
2/12 anonim válasza:
És főzés vége felé tegyél bele egy kis szódabikarbónát, az kihajtja belőle a gázokat. Amúgy káposztához, babhoz, minden puffasztó hatású kajához adok keveset, így a fiamnak semmivel sincs gondja.
3/12 anonim válasza:
nem. 9 hónaposnak még nagyon nem adhatsz lencsét. majd 1 éves kor után ráér.
4/12 anonim válasza:
Miért ne adhatna?? Nem puffasztóbb, mint a zöldborsófőzelék... Zöldborsót pedig már 6 hónapos kortól lehet adni.
5/12 A kérdező kommentje:
karfiolt, karalábét, spenotot, brokkolit ... rendszeresen eszik, csak azt nem tudom ehet e lencsét
2011. márc. 16. 16:00
6/12 anonim válasza:
Nem.1 éves kora után lehet csak babot,lencsét,borsót adni.Nagyon nehéz még az ő emésztőrendszerüknek.Azért nincs bébiétel sem,ami ezekből készülne.
7/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy magánbőrgyógyász, hogy kisfiunk ne egyen 2éves koráig.
8/12 anonim válasza:
Kecskeméti bébiételben van 6 hónapostól zöldborsófőzelék.
9/12 anonim válasza:
Én nem adnék még lencsét a babámnak 1 éves koráig, de te tudod....
10/12 anonim válasza:
utolsó vagyok: a zöldborsó az kicsit más, hiszen át kell passzírozni, és így a héját oda sem adjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!