Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korában kezdtél...

Mennyi idős korában kezdtél babádnak 2-es tápszert adni? Mikortól nem elég neki az 1-es?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
rajta vna a dobozon, hogy 6hós kortól kell
2011. márc. 16. 11:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudok olvasni, de tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nekem azt mondta az orvos, hogy ráérek 7,5-8 hónaposan áttérni. Írt is fel sokat még mielőtt betöltötte a 6 hónapot.
2011. márc. 16. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapos korában váltottam 2-es tápszerre,mert éjjel hamarabb felkelt,éhes volt. Viszont az 1-es tápszerek java része adható 1 éves korig is akár,ez rajta van a tápszeres dobozon is. Én úgy oldottam meg,hogy reggel 1-es tápszert adok, este 2-es jó éjt tápszert. Napközben már gyümölcsöt,főzeléket eszik.
2011. márc. 16. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én úgy vettem észre, hogy nappal már nem igen eszi meg (reggelire és uzsonnára), este viszont szívesen eszi és sokat. Ezért dilemmázok, hogy váltsak-e.
2011. márc. 16. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
6 hónaposan már 2-est datam,szerintem érdemes váltani,mert ez így az ő igényiknek van kitalálva.
2011. márc. 16. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! 11.13-as válaszoló vagyok. A babám sokszor felkelt az 1-es tápszernél 5 hónapos korától.Ezért próbálkoztam a 2-essel,amint 6 hónapos lett, és azóta újra átalussza az éjszakákat. Nekünk bevált így. De ha a te babád,jól alszik 1-essel is,akkor addig nincs gond,csak ha úgy látod,hogy kevés neki,akkor érdemes váltanod.
2011. márc. 16. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:

A dokink szerint a babám 1 éves koráig kaphatta volna a Milupa Startot. Kb 8 hónapos volt, mikor megkérdeztem, hogy nem térhetnénk-e át a 2-re, mert szerintem a Starttal már nem lakik jól, és nem is nagyon kell neki. Beleegyezett.

Mivel 8 hónaposan váltottunk a 2-re, a 3-at csak 10 hónapos korától adom neki.

Szerintem váltsatok!

2011. márc. 16. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is 6 hónaposan váltottunk a 2-es tápszerre.
2011. márc. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!