Kisbaba és szobakutya?
Szerintem különösebb változtatásokra nincs szükség, hiszen nincs akkora egy yorki, hogy feldöntené a kiságyat, vagy fel tudjon a babához ugrani.
Annyi, hogy ezentúl gyakrabban kell kezet mosni és ne öleld magadhoz a picit, ha a ruhád kutyaszőrös, de ez nyilvánvaló. :)
Szia!Nekünk is yorkink van és jelenleg 7 hetes terhes vagyok.Meg sem fordult a fejemben hogy elajándékozzuk.
A yorkiknak nem hullik a szőre szerencsére.Én semmit nem csinálok másképp mint előtte.Eddig is figyeltem a higiéniára.Többször felmosok fertőtlenítek,a kutya dolgai is eddig is hetente ki lettek mosva,a játékait is mindig átmosom fertőtlenítem,ugyan úgy ápolom, fürdetem,fésülöm.
Ugyan úgy kapott féreghajtót, vitamint,dokihoz is vittem,semmi különöset nem mondott amire vigyázni kellene.Nálunk is másfél éve van,egy légtérben lakik velünk,nem koszos vagy igénytelen.Persze a sűrű kézmosás nem árt,de komolyan én mikor nem voltam terhes akkor is kezet mostam kutyázás vagy bármi más után.Nem hiszem hogy aggódnod kellene.A gyereknek meg jó lesz a kutya társasága,ez biztos.Minden gyerek imádja az állatokat.Akinek nincs,annak majd lesz,mert a gyerek előbb utóbb felteszi a kérdést...Kaphatok kutyát,macskát,teknőst stb...
Szóval nyugi,szeretgessétek a kis yorkit és hajrá a babához:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!