Ha a babád koraszülött lett, mennyit vártál a kistestvérrel?
Figyelt kérdés
Az első babám 32. hétre született, eredetileg kis korkülönbséget (1,5-2 évet) terveztünk. Bevállalnátok?2011. márc. 16. 08:17
1/4 anonim válasza:
Ha szépen fejlődne a nagy, simán bevállalnám. Miért ne?
Miért kérdezed? Hogy bírni fogsz e velük, vagy félsz hogy megint korababa lesz?
Van ahol 1 év van a tesók között, nekem a lányom és az ikrek között 21 hónap van. A babád csak 2 hónappal "van lemaradva", (ha le van egyátalán), vagyis 2 év korkülönbséggel kb olyan mint ahogy én vállaltam a két terhességet. Nekem csak azért nehéz, mert ketten vannak a fiúk, ha egy lenne semmi gond nem lenne.
2/4 anonim válasza:
kisfiam 30.hétre született,most 25 hónapos.A kislányom most 5 hónapos,ő időre született.Tehát 20 hónap van köztük.Terveztük,de kicsit féltünk,nehogy a kislány is hamarabb érkezzen.2 nappal kiírt előtt jött.én beválalnám,de benne van a pakliban,hogy az orvos kórházba fektet elővigyázatosságból.
3/4 anonim válasza:
A nagyobbik lányom 29. hétre született. 21 hónapos volt mikor megszületett a pici, ráadásul mindkettő lombikbaba. A második baba 39. hétre született.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 12:16-os!
Ettől tartok - nem szívesen hagynék itthon egy másfél éves gyerkőcöt. :( Téged befektetett az orvosod? Ha igen, mennyi időre?
2011. márc. 16. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!