Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Visszatérő hányinger egy...

Visszatérő hányinger egy bizonyos illattól a szülés után?

Figyelt kérdés
4 hónapja született meg első babám.Azóta január elején egyszer már megjött,azóta viszont nem.Hallottam,hogy ilyenkor még gyakran nem szabályos,így nem is törődtem a dologgal. Ma viszont,amikor megéreztem a férjem régi parfűmjének illatát,ismét erős hányingerem lett,úgy mint amikor a fiamat vártam. Lehetséges,hogy annyira megutáltam ezt az illatot,hogy még most is undorodom tőle? Vagy ismét baba lenne? Holnap veszek tesztet,csak kíváncsi vagyok valaki érzett-e már hasonlót.Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 15. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én inkább babára tippelnék, föként, ha most jött megint elö ez a tünet.
2011. márc. 15. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én két éve szültem.Azóta rá sem bírok nézni a virslire és a fasírtra.Undorodom a szaguktól is.
2011. márc. 16. 00:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Kismama is lehetsz, de meg is útálhattad ezt az illatot.

Én kislányunknál voltam nem hányós, de kóválygott a gyomrom állandóan. Egy idő után rájöttem, a szappanunkat nem birom. Kicseréltük. Jobb is lett. Jópár hónappal a baba megszületése után éreztem napokig megint ezt a hülye gyomorkóválygást. Néhány nap múlva rájöttem a szappan zavar. És ekkor esett le, hogy ez ugyanaz a szappan. Most azon gondolkoztam, melyik volt előbb, a szappan miatt volt rossz a gyomrom, vagy mivel rossz volt a gyomrom a szappan csak rátett? Mindenesetre olyat nem veszünk többet.

2011. márc. 16. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!