A pelusban "kompletten" ott volt a bébiétel, miért?
Figyelt kérdés
6 hós baba, 1 hónapja eszik bébiételeket (bolti) 1 hete kap húsosat, eddig nem volt gond. Ma d.u. a d.e.-i répa-csirkehús egy az egyben ott volt a pelusban. A hús miatt lehet? Talán még nem érettek rá a kis belei?2011. márc. 15. 19:27
1/4 anonim válasza:
ha egy az egyben ott van azt jelenti, hogy nem tudta megemészteni. de ha nem fáj a hasa, próbálkozhattok husival, csak mással, mondjuk gesztenyéssel vagy almással
2/4 anonim válasza:
Lesz még ilyen többször is. Nálunk is volt. Nem mindegyikkel de volt amivel igen. Az okát nem tudom de ennél komolyabb bajunk sose volt. Nem fájt a hasa sem. Nem hiszem hogy aggódnod kellene.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezt a fajta bébiételt akkor egy darabig nélkülözd!
4/4 anonim válasza:
Valamit nem tudott megemészteni.
1-2 hét múlva próbáld újra, addig szerintem szüneteltesd. Megterheli a gyomrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!