Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is igy viselkedik a...

Másnak is igy viselkedik a párja, vagy csak az enyém ilyen és hagynom kéne?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hós babánk,imádom,az egész napom elveszi,mint mindenki másnak,a párom meg állandóan veszekszik,hogy vele meg nem tudok annyira foglalkozni.Állítólag imádja a picit,csak szerethiánya van,és ezt úgy orvosolja,hogy a nagybátyjávan van állandóan,aki pedig mindig szekálja,hogy papucs,mert mindig velünk van(a nagyb.-nek már van két gyereke,akiről azt se tudja,hogy mi van velük),meg hazajött időben,amikorra megbeszéltük,meg velünk foglalkozott.Azóta mióta ő belépett a képbe,a párom 180\'-os fordulatot vett.Azóta nem jár haza időben,mert a nagyb.-jével találkozik munka után,aki ráveszi hogy maradjon ott,ha hazajön lefekszik aludni(ergó,mi le vagyunk ejtve).Tegnap is tök örültem,hogy együtt lehetünk,mert itt a hétvége,erre jön haza munkából párom,öltözködik,mert a nagyb.-je megkérte,hogy menjen el hozzá,és maradjon ott,majd kártyáznak meg beszélgetnek,a párom meg mint egy rendes kiskutya ugrorr.is neki.Megígért hogy ma délre itthon lesz.Na most van 3 óra,és még sehol senki.Ha szólok neki meg még én vagyok a szemét,mert biztos utálom a csládját,és azzal fenyegetőzik,hogy itthagy minket.Ti mit csinálnátok a helyemben?A szüleim meg a testvéreim totál ki vannak rá bukva emiatt(velük élünk).Nagyon félek hogy ha elhagyon meg fogom bánni,és rosszul teszem,meg félek attól is hogy egyedül fogok maradni a kincsemmel.Ti mit tennétek a helyemben?
2009. febr. 21. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem egyszerű!!! lehet, beszélned kéne a kedves nagybátyjával!! hát, nem egyszerű! remélem írnak neked ide hasznosabb infókat. kíváncsi vagyok mások véleményére!

sok sikert!!!

2009. febr. 21. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Igen mindenképpen a nagybátyust kellene megdumálni, hogy hagyja a családos embert a családjával, ha már ő b..ik a gyerekeire, attól még a másiknak nem muszáj úgy tennie.

Az én párom örül, ha velünk lehet, nehogy menjen bárhová is nélkülünk...

Én sem tudnám értékelni, ha máshová menne, ha velünk is lehet..

A párodnak meg azt kellene belátnia, hogy az orránál fogva rángatja a báttyus, és próbálja ugyanarra rávenni amit már ő megtett...hogy elhagyta a családját..

Biztos van valaki aki tudna velük beszélni. Persze most tőled ezt nem fogják elhinni, mert azt gondolják, hogy csak uszítani akarod őket...de ez elég hülye felfogás, normális ember tudja, hogy a családja mellett van a helye.

Ha úgy érzi keveset foglalkozol vele, akkor tartsa otthon a fenékét, amikor csak lehetősége van rá, és vegye ki a részét a családi életből, akkor talán vele is lesz foglalkozva...

Arról nem is beszélve, hogy a picinek sem tesz jót hogy feszültség van a szülők között, és hogy az apja nincs mellette, amikor teheti..

Ha ez neki nem számít, akkor költözzön oda a báttyushoz, aztán majd rájön magától, hogy valamit elk..rt...

2009. febr. 21. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem normális dolog, hogy valaki a nagybátyjával jobban érzi magát, mint a családjával! Neki TI vagytok a CSALÁD, veletek illene foglalkozni. Azt írod,hogy nem tetszik neki, ha rá már nem jut időd. De így hogyan, ha inkább másnál kártyázik?! Én a férjemet tuti, hogy kiosztanám, ha ezt csinálná. Nálunk 3 gyerek van, férjem nem egy eljárogatós típus, inkább úgy kell néha küldeni, hogy kicsit feltöltődjön, haverokkal, ismerősökkel beszélgessen, megigyon pár sört. Ne hagyd, hogy ezt csinálja! Sok sikert!
2009. febr. 21. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez nem fog jól alakulni ha igy folytatódik.A Párod úgy érzi, hogy elhanyagolod, gondolj bele Te mit tennél ilyenkor. Akad egy "rendes" nagybácsi aki felkarolja, foglalkozik vele és uszitja ellenetek.Ott érzi jól magát és nem veletek, mert ha haza megy körülveszi a nyügös gyerek, a fáradt feleség, a gondok és még te is "szekálod"

Szerintem hagyd most egy kicsit "élni", ha haza jön ne legyél szemrehányó hanem légy kedves hozzá, és meglátod ráfog döbbeni, hogy mennyire jobb otthon, mint máshol!Tudom nehéz ez, de hiába beszélsz a nagybácsival szerintem. Neked kell okosnak lenned!

2009. febr. 21. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem leckésztesd meg!kicsit rá kell döbbenie hogy ki a fontos neki!
2009. febr. 21. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én beszélnék a nagybátyjával mindenképpen. Na meg megkérném a páromat, hogy maradjon otthon a gyerekkel, mert elintéznivalóm van. Hagyd egyedül a gyerkőccel, hátha ráébred, hogy nem viccből nem foglalkozol vele annyit, mint régen. Hamar be fogja látni, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy ő gondolja.na és talán megszereti a gyerkőcöt még jobban és nem akar majd elmenni otthonról. Remélem sikerül rendbetenned a dolgokat!
2009. febr. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!