Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik a Norina név?

Hogy tetszik a Norina név?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 18:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
27%
szép és "előkelő" név, ha nektek tetszik hajrá. :o)
2011. márc. 14. 21:41
 22/33 anonim ***** válasza:
49%
Nem tetszik. Inkább Nóra.
2011. márc. 14. 23:27
 23/33 anonim ***** válasza:
40%

nem elcseszett név egyáltalán- mondjuk én nem adnám a lányomnak, de sztem a szívedre hallgass, és ha szted ez a megfelelő név, akkor mindegy itt ki mit ír! :-)

Bocsáss meg, hogy nekem nem tetszik, de nem tetszhet mindenkinek minden név egyformán.

Ettől függetlenül el tudok képzelni egy édes kis szőke coffos kiscsajt, akit Norinának hívnak!!!! :-) Hajrá- és ne hallgass másokra.

:-)

(az én fiam neve sem tetszik sok embernek- de nem számít nekem mások véleménye- már megszokták a nevét. :-))

2011. márc. 15. 20:53
 24/33 anonim válasza:
41%
Nekem nagyon tetszik! :) Egyik kedvenc nevem. Bár igaz, hogy még elég fiatal vagyok, de ha lesz, valaha lányom, szerintem Norina lesz a neve. :) Nem valószínű, de lehet.:D
2013. jún. 11. 21:49
 25/33 Mira13 válasza:
56%
Engem Norinának hívnak és én is nagyon szeretem a nevem!!!
2015. febr. 21. 11:45
 26/33 anonim ***** válasza:
38%

Nincs még egy ekkora elbaszott név, mint a norina.

Mintha valaki nem tudná kiejteni a Dorinát. Annyira kis idióta, béna és semmitmondó név

2020. júl. 4. 13:57
 27/33 anonim ***** válasza:
24%
Egy Norinnyú nevű kis sz**rházihoz volt eddig szerencsém, egyszer még úgy elverem, hogy anyja nem ismer rá. Málé kis semmirekellő királylány, aki majdnem jól behúzott pénzzel, pontosabban egyik családtagja kéregetet számára a kis takonynak. A kis ingyenélő sz*rhoz kapcsolom a nevet, de amúgy is fos név
2020. okt. 2. 22:49
 28/33 anonim ***** válasza:
24%
A kis retek, remélem, itt is magára ismer. Bamba kis elkényeztetett senkiházi. Lukát kéne bevarrni, eltűnne az egyetlen " értéke"
2020. okt. 6. 00:18
 29/33 anonim ***** válasza:
24%

Itt vagy princess ? 😂😂

te agyatlan fogyatékos ! Remélem, hogy gyakorizol, te kis elmeroggyant. 😂😂

2020. dec. 13. 13:29
 30/33 anonim ***** válasza:
24%
Biztosan gyakorizol, te kis büdös veréb, hiszen szart se csinálsz. 😂😂megy még a kfc kaja, vagy megtanultál már rántottát csinálni ? Igaz, az a te kis sötét agyadnak bonyolult. Ki utalgat most neked te nyomorult ? Kanod lepattintott, arra használt, amire való vagy. 😂😂
2020. dec. 26. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!