Hogy tetszik a Norina név?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 18:55
21/33 anonim válasza:
szép és "előkelő" név, ha nektek tetszik hajrá. :o)
23/33 anonim válasza:
nem elcseszett név egyáltalán- mondjuk én nem adnám a lányomnak, de sztem a szívedre hallgass, és ha szted ez a megfelelő név, akkor mindegy itt ki mit ír! :-)
Bocsáss meg, hogy nekem nem tetszik, de nem tetszhet mindenkinek minden név egyformán.
Ettől függetlenül el tudok képzelni egy édes kis szőke coffos kiscsajt, akit Norinának hívnak!!!! :-) Hajrá- és ne hallgass másokra.
:-)
(az én fiam neve sem tetszik sok embernek- de nem számít nekem mások véleménye- már megszokták a nevét. :-))
24/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! :) Egyik kedvenc nevem. Bár igaz, hogy még elég fiatal vagyok, de ha lesz, valaha lányom, szerintem Norina lesz a neve. :) Nem valószínű, de lehet.:D
25/33 Mira13 válasza:
Engem Norinának hívnak és én is nagyon szeretem a nevem!!!
26/33 anonim válasza:
Nincs még egy ekkora elbaszott név, mint a norina.
Mintha valaki nem tudná kiejteni a Dorinát. Annyira kis idióta, béna és semmitmondó név
27/33 anonim válasza:
Egy Norinnyú nevű kis sz**rházihoz volt eddig szerencsém, egyszer még úgy elverem, hogy anyja nem ismer rá. Málé kis semmirekellő királylány, aki majdnem jól behúzott pénzzel, pontosabban egyik családtagja kéregetet számára a kis takonynak. A kis ingyenélő sz*rhoz kapcsolom a nevet, de amúgy is fos név
28/33 anonim válasza:
A kis retek, remélem, itt is magára ismer. Bamba kis elkényeztetett senkiházi. Lukát kéne bevarrni, eltűnne az egyetlen " értéke"
29/33 anonim válasza:
Itt vagy princess ? 😂😂
te agyatlan fogyatékos ! Remélem, hogy gyakorizol, te kis elmeroggyant. 😂😂
30/33 anonim válasza:
Biztosan gyakorizol, te kis büdös veréb, hiszen szart se csinálsz. 😂😂megy még a kfc kaja, vagy megtanultál már rántottát csinálni ? Igaz, az a te kis sötét agyadnak bonyolult. Ki utalgat most neked te nyomorult ? Kanod lepattintott, arra használt, amire való vagy. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!